Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Contact cu cheie pentru miniexcavator Doosan DX30

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Doosan DX30
Cod produs
JLM9D0UW-AT
Out Of stock
Descriere
Imagineaza-ti o zi obisnuita pe santier cand, deodata, miniexcavatorul tau refuza sa porneasca. Incerci din nou si din nou, dar fara succes. Cauza? Un contact defect sau o cheie deteriorata. Nu te alarma, insa, pentru ca solutia e la indemana. In situatiile critice, este esential sa ai acces la piese de schimb de incredere pentru a mentine utilajele in functiune. Acest contact cu cheie miniexcavator Doosan DX30 reprezinta solutia problemei tale. Aceasta piesa electrica vitala este fabricata din materiale de calitate superioara, oferindu-ti rezistenta si fiabilitate. Pachetul include doua chei, asigurandu-te ca vei avea intotdeauna o copie de rezerva. In plus, acest produs se afla mereu pe stocul nostru, pregatit sa fie livrat rapid, in aproximativ 24 de ore.

La ACN Piese Utilaje, stim cat de important este sa mentii utilajele in stare optima de functionare. Oferim o gama larga de piese si servicii de calitate, adaptate nevoilor celor din agricultura si constructii, si suntem aici sa te sustinem cu consultanta de specialitate.

Nu astepta ca defectiunea sa se agraveze - comanda acum acest contact cu cheie miniexcavator Doosan DX30!
Rolul acestui contact este esential pentru functionarea corespunzatoare a miniexcavatorului tau Doosan DX30. El conecteaza circuitul care asigura voltajul necesar electromotorului, facilitand actiunea de pornire a motorului termic. O piesa uzata sau deteriorata poate lua din eficienta muncii tale, motiv pentru care inlocuirea la timp este cruciala.

Te scapam de griji!
Oferim nu doar piese de schimb, ci si o experienta de cumparare simpla si eficienta. Consultanta tehnica gratuita este mereu disponibila pentru a te asigura ca iti vei putea relua rapid activitatea. Contacteaza-ne azi pentru informatii si asistenta suplimentara!

Livrare
Livrarea acestui contact cu cheie pentru miniexcavator Doosan DX30 se efectueaza in cel mai scurt timp. Foloseste datele noastre de contact pentru a plasa comanda si maine il ai. De asemenea, poti ridica personal produsul de la sediul nostru de langa Bucuresti, daca iti vine la indemana.

Montaj
Pentru instalare, te indemnam sa apelezi la un service autorizat. Nu stii la cine sa te adresezi? Nu este o problema; contacteaza-ne si iti vom recomanda pe cineva calificat din apropierea ta. In plus, indrumari si sfaturi tehnice primesti de la specialistii ACN Piese Utilaje oricand ai nevoie.

Specificatii tehnice

contact cu 2 chei
6 suruburi
conectare M5
Diametru exterior - 56mm
compatibil si cu modelul Doosan DX30Z
Trimite mesaj
Din Gura in Gura