Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Contact cu cheie pentru miniexcavator Doosan DX35

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Doosan DX35
Cod produs
SR4FDKCH-AT
Out Of stock
Descriere
Daca ai un miniexcavator Doosan DX35Z, stii cat de neplacuta poate fi situatia cand nu poti demara utilajul din cauza unei probleme la sistemul de aprindere. Spectrul defectiunilor poate varia, dar de cele mai multe ori, remedierea este mai simpla decat ai crede. Un contact care nu functioneaza sau o cheie deteriorata sunt deseori vinovatii. Fie ca esti un conducator de utilaje cu experienta sau doar intretii echipamentele tale, un set de contact cu cheie miniexcavator Doosan DX35 este solutia de care ai nevoie. Fiind o componenta electrica esentiala, acest contact vine insotit de doua chei, asigurand acel nivel de redundanta necesar la orice santier de constructii sau in agricultura. Calitatea este garantata, fiabilitatea fara compromis, iar materialele din care este fabricat sunt proiectate sa reziste in conditii adverse. Pe langa acestea, iti putem confirma ca produsul este permanent pe stoc, asadar te poti astepta la livrarea lui in doar 24 de ore.

ACN Piese Utilaje it sta la dispozitie cu o oferta ce include consultanta calificata si piese de inalta calitate, avand grija de nevoile celor ce activeaza in constructii sau agricultura. Descopera beneficiile pe care ti le oferim!

Achizitioneaza acum acest contact cu cheie miniexcavator Doosan DX35 si-o sa-ti mearga din plin!
Rolul acestei piese este de a conecta circuitul care asigura voltajul necesar electromotorului pentru a porni motorul termic. Prin simpla actionare, contactul activeaza comanda de pornire, facilitand demarajul. Daca observi probleme la pornire, este posibil sa fie necesara inlocuirea acestei componente.

Nu te lasam in ceata!
Ai intrebari sau nevoi specifice? Echipa noastra este aici pentru a iti oferi consultanta tehnica gratuita si pentru a te ghida in alegerea celor mai potrivite piese pentru utilajul tau. Contacteaza-ne!

Livrare
Livrarea acestui contact cu cheie pentru miniexcavator Doosan DX35 se efectueaza in cel mai scurt timp. Foloseste datele noastre de contact pentru a plasa comanda si maine il ai. De asemenea, poti ridica personal produsul de la sediul nostru de langa Bucuresti, daca iti vine la indemana.

Montaj
Indrumari si sfaturi tehnice primesti de la specialistii ACN Piese Utilaje ori de cate ori ai nevoie. Daca vei lua legatura cu noi, vei beneficia nu doar de piese compatibile cu utilajul tau, ci si de consultanta tehnica gratuita. Pentru montaj, iti recomandam sa apelezi la un service autorizat — nu cunosti pe nimeni? Suna-ne si noi iti putem recomanda pe cineva cat ai zice “Contact cu cheie miniexcavator Doosan DX35”!

Specificatii tehnice

contact cu 2 chei
6 suruburi
conectare M5
Diametru exterior - 56mm
compatibil si cu modelul Doosan DX35Z
Trimite mesaj
Din Gura in Gura