Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Contact cu cheie pentru incarcator frontal Doosan DL160

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Doosan DL160
Cod produs
1KCLUIQ3-AT
Out Of stock
Descriere
Imagineaza-ti o dimineata geroasa de iarna. Esti la bordul incarcatorului frontal Doosan DL160, pregatit sa incepi o zi lunga de lucru. Intorci cheia in contact si… nimic. Fara un contact in stare buna, ziua ta de lucru nu porneste deloc. Dar nu trebuie sa-ti faci griji, ACN Piese Utilaje este aici pentru tine. Cand intampini astfel de probleme, solutia este simpla: un contact cu cheie incarcator frontal Doosan DL160 nou-nout! Acesta este esential in asigurarea unui start fiabil si este structurat pentru a rezista incercarilor zilnice. Livrat cu doua chei, acest contact este construit din materiale de inalta calitate, gata sa-ti prelungeasca activitatea utilajului. Si cel mai bun lucru? E mereu pe stoc la noi, astfel ca il vei primi in aproximativ 24 de ore.

Nu lasa zilele sa treaca in inactivitate, comanda acum contact cu cheie incarcator frontal Doosan DL160!
La ACN Piese Utilaje, iti oferim mai mult decat piese de schimb; iti asiguram consultanta si servicii de calitate, fie ca lucrezi in agricultura sau constructii. Acest contact cu cheie Doosan DL160 conecteaza circuitul ce alimenteaza electromotorul, asigurand pornirea motorului termic. Defectiunile acestor componente sunt adesea cauza intarzierilor nedorite in proiectele tale.

Salvarea ta la doi pasi sau mai degraba un click!
Si nu uita, serviciul de consultatie tehnica gratuita este la doar un telefon sau click distanta. Alege ACN Piese Utilaje pentru o colaborare pe termen lung si pentru a te asigura ca utilajele tale sunt intotdeauna in stare de functionare optima.

Livrare
Nu vei astepta prea mult ca acest contact cu cheie pentru incarcator frontal Doosan DL160 sa ajunga la tine. Ti-l expediem de indata ce plasezi comanda. Ai aici datele noastre de contact! In plus, ai posibilitatea sa ridici personal coletul de la sediul nostru de langa Capitala, daca iti este la indemana.

Montaj
Indrumari si sfaturi tehnice primesti de la specialisti ai ACN Piese Utilaje oricand ai nevoie. Daca iei legatura cu noi, fie pe site sau telefonic, vei beneficia de consiliere tehnica gratuita pentru a alege piesele perfect compatibile cu utilajul tau. Pentru montaj, recomandam sa apelezi la un service autorizat. Nu stii pe nimeni? Contacteaza-ne si iti vom recomanda pe cineva de incredere din apropierea ta.

Specificatii tehnice

contact cu 2 chei
6 suruburi
conectare M5
Diametru exterior - 56mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura