Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Contact cu cheie pentru incarcator frontal Doosan DL420

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Doosan DL420
Cod produs
XIQ8FJV3-AT
Out Of stock
Descriere
Imagineaza-ti ca esti pe un santier si utilajul tau, un robust Doosan DL420, refuza sa porneasca. Toti privesc suspicios spre electromotor, dar tu stii ca adevarata problema este mult mai simpla: e suficient sa schimbi un mic dispozitiv electric. Esti constient ca un simplu comutator poate sta intre tine si deadline-ul proiectului tau. Aici intervine piesa esentiala pentru a-ti relua activitatea: acest contact cu cheie Doosan DL420 - piesa electrica ce conecteaza circuitul si asigura voltajul necesar electromotorului pentru a porni motorul termic al utilajului tau. Cu structura sa robusta si durabilitatea incredibila, acest contact se livreaza cu doua chei si este mereu pe stoc pentru livrare rapida, in circa 24 de ore.

La ACN Piese Utilaje, te bucuri nu doar de piese de inalta calitate, ci si de servicii si consultanta de specialitate. Indiferent ca lucrezi in agricultura sau constructii, gasesti la noi solutiile potrivite. Expertii nostri se asigura ca utilajul tau nu va sta nicio clipa mai mult decat e necesar fara sa functioneze.

Nu lasa un contact defect sa iti incetineasca munca. Comanda acum acest contact cu cheie Doosan DL420!
Rolul acestui dispozitiv este de a conecta circuitul ce comanda pornirea motorului. Daca la frecvente actionari observi ca motorul tau nu mai porneste la fel de eficient, s-ar putea sa fie momentul pentru inlocuirea contactului.

Suntem alaturi de tine!
Consultanta tehnica gratuita este un alt avantaj pe care il ai alegand ACN Piese Utilaje. Vei primi mereu suportul necesar pentru a te asigura ca piesa aleasa este cea compatibila cu utilajul tau.

Livrare
Nu vei astepta prea mult ca acest contact cu cheie pentru incarcator frontal Doosan DL420 sa ajunga la tine. Ti-l expediem de indata ce plasezi comanda. Ai aici datele noastre de contact! In plus, ai posibilitatea sa ridici personal coletul de la sediul nostru de langa Capitala, daca iti este la indemana.

Montaj
Indrumari si sfaturi tehnice primesti de la specialisti ai ACN Piese Utilaje oricand ai nevoie. Si daca nu esti sigur cu privire la montaj, ai la dispozitie service-uri autorizate la recomandarea noastra.

Specificatii tehnice

contact cu 2 chei
6 suruburi
conectare M5
Diametru exterior - 56mm
compatibil si cu modelul Doosan DL420-3
Trimite mesaj
Din Gura in Gura