Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set placute frana JCB 15/920160

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
IVR6F8EL-AS
Out Of stock
Descriere
Utilajul este cel pe care contezi in plin sezon de munca! Acest urias complex depinde exclusiv de piese de schimb calitative! Iti recomandam cu toata inima acest set placute frana JCB 15/920160 intrucat reprezinta o astfel de piesa! Este o creatie moderna care indeplineste criteriul esential al calitatii! Doar astfel de produse poti procura de la noi!
Succesul este rezultatul pregatirii, al muncii si al invataturilor din esec. Avem cei mai priceputi profesori care sunt pregatiti sa te invete si sa iti predea cateva din tainele acestui domeniu! Vei fi sustinut in cel mai profesional mod! Atata timp cat esti transparent si deschis catre nou, sansele tale de a evolua sunt maxime!

Sansa iti surade cu acest set placute frana JCB 15/920160 de calitate!
Stim ca principalul aspect vizat atunci cand faci o investitie este acela de a nu mai investi prea curand! Noul set placute joaca un rol important in manevrarea masinariei tale, caci te ajuta sa iti controlezi utilajul dupa bunul plac!

Ai informatia? Ai performanta!
Tu esti la locul potrivit! Apeleaza serviciul gratuit de consultanta atunci cand vrei sa iti imbunatatesti afacerea! Consultantii nostri te vor sustine temeinic si te vor indruma in functie de cele mai fresh informatii din industrie! Alaturi de ei vei fi sigur ca vei alege piesa potrivita si ca o vei monta in cel mai potrivit loc! De asemenea te vei bucura de propriul tau plan de intretinere!

Livrare
Esti hotarat si vrei sa investesti in acest set placute frana JCB 15/920160 nou? Te asiguram ca livrarea va avea loc in cel mai scurt timp! Contacteaza-ne, plaseaza comanda si iti vei relua munca imediat!

Montaj
Atunci cand ai obtinut calitatea, ai o datorie! Aceea de a o mentine intacta! Acest lucru este posibil doar printr-o manopera profesionala, sustinuta de specialisti! Lasa deoparte tentatia improvizatiei si opteaza pentru un montaj profesional! Nu pune sanatatea piesei in pericol! Nu-ti anula investitia!

Specificatii

• 83 x 40 x17, 5mm
• 2 suruburi M5, lungime 30mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura