Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Amortizor Bobcat 7415096

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
VRZ9UP8I-AT
Out Of stock
Descriere
Ai nevoie de un nou amortizor pentru geamul cabinei? Avem pentru tine un amortizor Bobcat 7415096 impecabil, deosebit de rezistent si de fiabil, doar este o componenta de calitate superioara, nu-i vreun stift. Va face fata cu brio solicitarii intense, caci tu ai treburi mult mai importante decat sa duci grija manevrarii geamului. Se ocupa el sa-l mentina asa cum il pui, tu concentreaza-te pe ale tale!

Domeniul acesta complex cere o pregatire pe masura. Nimeni nu le stie pe toate, dar pe felia asta, consultantii nostri sunt traznet si le poti cere sfatul ori de cate ori intampini probleme tehnice. Asa vei fi sigur ca pleci acasa cu piesa potrivita si ca stii ce sa-i oferi utilajului tau pentru a functiona la maxima capacitate cat mai mult timp. Suna-ne!

Amortizor Bobcat 7415096 - un produs de top!
Pe langa piesele complexe, de importanta vitala, fara de care utilajul tau n-ar putea functiona, utilajul tau este prevazut si cu o serie de piese accesorii. Poate ca ar putea functiona si fara ele, dar nu-i prea comod, nici pentru tine, nici pentru el. Amortizorul acesta faciliteaza miscarea geamului cabinei si mentinerea acestuia in pozitia dorita. Este important sa il alegi pe cel potrivit, conceput special pentru dimensiunile si greutatea pe care o are de manipulat, pentru ca functionarea sa sa fie perfecta.

Nu te costa nimic sa fii bine informat!
Nici bani, nici timp! Pentru ca iti oferim consultanta gratuita, adaptata nevoilor tale. Specialistii nostri sintetizeaza toate informatiile necesare pentru a-ti oferi cele mai eficiente solutii. Intreaba-i tot ce vrei sa stii in legatura cu utilajul tau si problemele sale tehnice, pentru a beneficia de suport tehnic avizat care iti va optimiza rezultatele si eficienta. De ce sa-ti bati capul de unul singur ori sa risti sa arunci bani pe fereastra, cand suntem aici pentru a te ajuta sa depasesti obstacolele? Contacteaza-ne fara ezitare! Ai doar de castigat!

Garantie
N-ai de ce sa-ti faci griji! Acest amortizor Bobcat 7415096 beneficiaza de o garantie 6 luni de la data achizitiei, pentru eventualele defecte de fabricatie. Extrem de rare, de altfel, dar, pentru orice eventualitate, ai documentele necesare in interiorul coletului.

Livrare
Pentru ca stim cat de important este sa nu pierzi timp pretios, iti vom expedia acest amortizor Bobcat 7415096 super rapid. Contacteaza-ne online sau telefonic si ne mobilizam pentru tine! Piesa ajunge la tine prin curier rapid, dar ai si posibilitatea de ridica personal coletul de la sediul nostru de langa Bucuresti.

Montaj
Ca treaba sa mearga ca pe roate, piesa are nevoie de un montaj desavarsit, efectuat de niste maini pricepute. Or fi multi care spun ca se pricep, dar de ce sa-ti asumi riscuri apeland la tot felul de ageamii. Daca ai nevoie de un mecanic de incredere, te punem in contact cu unul aflat in apropierea ta, doar sa ne spui!

Specificatii tehnice

Lungime totala - 310mm
Lungime corp - 160mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura