Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Talpa cauciuc stabilizator buldoexcavator Caterpillar 424BHD

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 424BHD
Cod produs
CLRS7025-RA
Out Of stock
Descriere
O talpa cauciuc este esentiala atunci cand vrei sa asiguri stabilitatea si siguranta buldoexcavatorului tau in timpul activitatilor de lucru. Indiferent daca operezi pe suprafete asfaltate sau pe o suprafata din beton, talpa noastra din cauciuc este solutia ideala pentru tine. O talpa cauciuc stabilizator Caterpillar 424BHD este recomandarea noastra! Calitatea si fiabilitatea sunt doua caracteristici de baza ale piesei noastre. Am selectat cele mai bune componente care pot asigura durabilitatea si rezistenta pe termen lung.

Talpa noastra cauciuc este proiectata pentru a face fata presiunilor si solicitarilor din mediul de lucru, astfel incat sa te poti baza pe ea in fiecare zi. Avand o talpa cauciuc adecvata, vei putea sa operezi in conditii de siguranta si sa iti maximizezi eficienta in lucrarile tale. Aceasta asigura aderenta sporita si prevenirea alunecarilor, oferindu-ti control si stabilitate in timpul manipularii greutatilor mari si a altor activitati specifice.

Talpa cauciuc stabilizator Caterpillar 424BHD - alege siguranta in munca!
Piesele uzuale, cele care se incadreaza la categoria „uzura si consumabile”, nu sunt lipsite de importanta! O astfel de talpa cauciuc are un rol important, cu reverberatii in siguranta operationala a utilajului tau. Talpa de cauciuc asigura stabilitatea utilajului tau pe suprafete asfaltate, sau betonate. Imediat cum ai stabilizat utilajul in pozitie de lucru, poti sa dai drumul la treaba in siguranta!

Actiuni asigurate, consultanta gratuita!
Apeleaza-ne, iar agentii nostri vor raspunde cu promptitudine! Beneficiaza de aptitudinile lor si de timpul de calitate pe care acestia ti-l ofera, punandu-ti la dispozitie toata experienta, cunostintele lor si pasiunea pentru munca in domeniul tehnic!

Garantie
Facem totul pentru ca tu sa fii asigurat, sa accesezi produsele cu incredere, sa stii ca alaturi de noi transparenta si succesul in afacere sunt mai mult decat simple declaratii! Aceasta talpa cauciuc stabilizator Caterpillar 424BHD vine insotita de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrare
Suntem atenti la fiecare etapa si vrem ca fiecare pas al achizitiei sa fie la inaltimea asteptarilor tale! O talpa cauciuc pentru stabilizator buldoexcavator Caterpillar 424BHD este piesa de care utilajul tau are nevoie pentru o functionare cat mai buna, astfel ca te asteptam sa ne suni la oricare dintre numerele de telefon, sau sa depui o cerere pe site-ul nostru.

Montaj
Un montaj realizat la stadarde de top iti va prelungi durata de funcionare optima a utilajului tau! Renunta la improvizatii si la mesteri neseriosi! Acceseaza servicii de calitate, pentru o afacere care da roade!

Specificatii tehnice

Lungime - 350mm
Latime - 225mm
Grosime - 47mm
3 picioruse cu gauri filetate, diametru 13mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura