Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Talpa cauciuc stabilizator buldoexcavator Caterpillar 422E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 422E
Cod produs
ABMEFRTZ-RA
Out Of stock
Descriere
Calitatea si performanta sunt aspecte prioritare pentru noi, de aceea colaboram doar cu producatori de renume si furnizori de incredere. Produsul pe care il oferim este durabil si autentic, ceea ce iti garanteaza o compatibilitate perfecta si o functionare impecabila. O talpa cauciuc stabilizator Caterpillar 422E este o alegere excelenta pentru siguranta operationala a utilajului tau. Oferim si consultanta specializata pentru a te ajuta in alegerea articolului potrivit nevoilor tale.

Echipa noastra de experti are cunostinte si experienta extinsa in domeniu si este pregatita sa te asiste in procesul de selectie. Ne dorim sa te asiguram ca faci cea mai buna alegere pentru utilajul tau. Pe langa calitatea produsului, oferim si servicii excelente post-vanzare. Avem o echipa dedicata, pregatita sa raspunda intrebarilor tale si sa te asiste in orice fel. Ne intereseaza satisfactia clientilor nostri si ne straduim sa-ti oferim o experienta placuta si fara griji.

Talpa cauciuc stabilizator Caterpillar 422E - investeste in calitate!
Piesele uzuale, cele care se incadreaza la categoria „uzura si consumabile”, nu sunt lipsite de importanta! O astfel de talpa cauciuc are un rol important, cu reverberatii in siguranta operationala a utilajului tau. Talpa de cauciuc asigura stabilitatea utilajului tau pe suprafete asfaltate, sau betonate. Imediat cum ai stabilizat utilajul in pozitie de lucru, poti sa dai drumul la treaba in siguranta!

Actiuni asigurate, consultanta gratuita!
Apeleaza-ne, iar agentii nostri vor raspunde cu promptitudine! Beneficiaza de aptitudinile lor si de timpul de calitate pe care acestia ti-l ofera, punandu-ti la dispozitie toata experienta, cunostintele lor si pasiunea pentru munca in domeniul tehnic!

Garantie
Facem totul pentru ca tu sa fii asigurat, sa accesezi produsele cu incredere, sa stii ca alaturi de noi transparenta si succesul in afacere sunt mai mult decat simple declaratii! Aceasta talpa cauciuc stabilizator Caterpillar 422E vine insotita de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrare
Suntem atenti la fiecare etapa si vrem ca fiecare pas al achizitiei sa fie la inaltimea asteptarilor tale! O talpa cauciuc pentru stabilizator buldoexcavator Caterpillar 422E este piesa de care utilajul tau are nevoie pentru o functionare cat mai buna, astfel ca te asteptam sa ne suni la oricare dintre numerele de telefon, sau sa depui o cerere pe site-ul nostru.

Montaj
Un montaj realizat la stadarde de top iti va prelungi durata de funcionare optima a utilajului tau! Renunta la improvizatii si la mesteri neseriosi! Acceseaza servicii de calitate, pentru o afacere care da roade!

Specificatii tehnice

Lungime - 350mm
Latime - 225mm
Grosime - 47mm
3 picioruse cu gauri filetate, diametru 13mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura