Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa oala cilindru boom Komatsu WB91R

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB91R
Cod produs
7RAM0F62-RA
Out Of stock
Descriere
Aceasta bucsa oala cilindru boom Komatsu WB91R  este un produs excelent si sigur, ce vine la pachet cu certificarile de care ai nevoie! Compatibila si cu Komatsu WB91R-1, piesa a fost conceputa pentru a face fata celor mai solicitante conditii de lucru! Obtine rezultate exceptionale in lucrarile tale de constructii cu ajutorul bucsei noastre! Aceasta componenta esentiala iti asigura performanta si durabilitate de neegalat. Bucsa noastra este fabricata din materiale de inalta calitate, rezistente la uzura si coroziune. Locul de montaj pentru aceasta componenta este oala cilindru boom!

Indiferent de terenul dificil, sau de sarcinile grele, bucsa noastra se va comporta exemplar, asigurandu-ti o functionare impecabila a utilajului tau. Cu un design ingenios si tehnologie avansata, bucsa noastra garanteaza stabilitate si manevrabilitate superioare. Miscarile tale vor fi precise si controlate, permitandu-ti sa lucrezi cu eficienta si precizie chiar si in cele mai restranse spatii de lucru.

O bucsa oala cilindru boom Komatsu WB91R  este o piesa de schimb fiabila!

Bucsa este o componenta importanta pentru utilajul tau, in ciuda dimensiunilor sale mici. Ce face aceasta bucsa? Bucsele sunt articole de uzura, realizate din mai multe feluri de materiale, printre care se numara cauciucul si poliuretanul. Sunt montate pe articulatiile de directie si pe suspensia vehiculului pentru a controla miscarea in articulatii, pentru a absorbi socurile in cazul denivelarilor si pentru a reduce vibratiile si zgomotul.

Sa apelezi la specialisti este o abordare cat se poate de responsabila!

Serviciul nostru gratuit de consultanta iti poate usura munca! Asadar, mainile care te ajuta in fiecare zi de munca sunt mai aproape decat crezi! Apeleaza-ne oricand ai o problema de rezolvat.
Garantie
Certificarea scrisa a unui produs chiar face diferenta! Bucsa oala cilindru boom Komatsu WB91R  vine insotita de toate actele de care ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!
Livrare
Vrem sa ai certitudinea unei livrari ca la carte, care nu iti da batai de cap si care nu te face sa astepti! O bucsa oala cilindru boom pentru buldoexcavator Komatsu WB91R este piesa de care utilajul tau are nevoie pentru o functionare cat mai buna! Depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!
Montaj
Nu ezita sa apelezi la profesionisti. Un montaj facut ca la carte, dar si rapid cat ai zice peste, te va degreva de stres! Asigura-te ca esti asistat de catre profesionisiti, iar piesa de schimb isi va creste durata de functionare!

Specificatii tehnice

45x53x59mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura