Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Gresor Challenger VA024210

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
5JF9KC2V-AT
Out Of stock
Descriere
Sunt o multime de chichite de care trebuie sa tii cont daca vrei ca utilajul tau sa poata functiona in cele mai bune conditii. Nu neglija piesele acelea marunte pe care mai ca le pierzi printre degete ori prin buzunare. Adesea de ele depind o serie de aspecte care asigura functionarea lina si fluida a utilajului tau. Acest gresor Challenger va024210 este un produs original Carraro impecabil, dar si indispensabil in ansamblul pivotului. Mergi la sigur cu el!

Si, cum adeseori problema nu se margineste la inlocuirea unui simplu niplu, ci mai mult ca sigur va fi nevoie sa inlocuiesti si alte componente din apropiere, arunca o privire pe site. Daca ai nevoie de indrumare pentru alegerea pieselor adecvate remedierii problemei tehnice pe care o intampini, aici suntem! Cere-ne ajutorul si vei avea numai de castigat! Sfatul potrivit la momentul potrivit iti va imbunatati performantele.

Gresor Challenger va024210 - pentru o functionare ca la carte!
Fiecare piesa, mai mare sau mai mica, isi are misiunea sa in structura utilajului tau. Cele marunte si aparent neinsemnate se pot dovedi de mare ajutor. Spre exemplu, acest gresor Challenger va024210 reduce efortul pompelor hidraulice implicate in manevrarea articulatiilor, asigurand totodata o gresare mai usoara a pivotilor. Prin actiunea sa, previne uzura prematura a componentelor utilajului tau, prelungindu-le astfel durata de viata.

Ai nevoie de mai multe informatii? Noi iti oferim consultanta gratuita!
Stim ca de multe ori nu este suficient sa achizitionezi o piesa ori mai multe, caci sunt atatea alte aspecte care iti trec prin cap, dar si altele de care trebuie sa tii cont si poate nu le cunosti. Prin serviciul nostru de consultanta tehnica, ne-am propus sa-ti limpezim toate neclaritatile si sa-ti sustinem eforturile de a-ti desfasura activitatea in cele mai bune conditii. Contacteaza-ne fara ezitare, mai ales ca e gratis!

Garantie
Chiar daca este o piesa atat de simpla, nu inseamna ca il tratam cu superficialitate. Eventualele defecte de fabricatie pe care acest gresor Challenger va024210 le-ar putea avea sunt acoperite de un certificat de garantie valabil 6 luni de la data facturarii.

Livrare
Stim cat de pretios e timpul tau si ne asiguram ca vei primi acest gresor Challenger va024210 in cel mai scurt timp posibil. Ti-l livram super rapid, in orice colt al tarii te-ai afla! Suna-ne sau solicita o oferta online si ne punem in miscare. Iar daca esti pe-aproape, poti trece pe la sediul nostru aflat in apropierea Capitalei.

Montaj
Ca sa te bucuri de o functionare impecabila, nu lasa orice ageamiu sa-si bage mainile in maruntaiele utilajului tau. Apeleaza la profesionisti, chiar daca nu ti se pare mare filosofie. La cerere, iti putem asigura interventii punctuale sau complexe, efectuate de personal specializat. Da-ne de veste si iti trimitem un mecanic de incredere din apropierea ta!

Specificatii tehnice

Filet metric 6×1
Trimite mesaj
Din Gura in Gura