Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru tractor Massey Ferguson MF6712

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF6712
Cod produs
PBIL1Z7T-IA
Out Of stock
Descriere
Cel mai sigur mod de a te asigura ca poti exploata in siguranta utilajul este de a-i oferi piese de incredere! Sa alegi acest rulment grup conic Massey Ferguson MF6712 inseamna sa investesti in propriul utilaj si in propria afacere! Creste-i performantele tractorului tau apeland la cele mai bune piese de pe piata! Nu ar fi rau sa comanzi chiar acum piesa Carraro, este la un pret promotional si asta constituie un avantaj! Solicita informatii suplimentare despre oferta consultantilor nostri.

Poti sa te informezi si tu, poti sa cauti, poti sa te interesezi, dar tot la vorbele noastre vei ajunge! Acesti rulmenti este mult mai bine sa fie montati in pereche. Actiunea aceasta favorizeaza miscarea de rotatie a pinionului de atac. Va fi total lipsita de excentricitate fata de axa si nici jocul nu va mai exista. Sa faci inlocuirea simeringului tot acum. Etanseaza bine puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Daca nu te descurci si ai neclaritati, contacteaza-ne!

Rulment grup conic Massey Ferguson MF6712 - priveste-l in imaginile alaturate!
Un rulment este format dintr-un set de role de otel tinute impreuna de catre doua benzi de metal. Uzura nu poate fi evitata, intr-un final, acesta cedand inevitabil. Zgomotele neobisnuite care apar in timpul rularii utilajului sunt unele dintre cel mai des intalnite simptome si sunt usor de recunoscut de catre operatorii care conduc zi de zi echipamentul. Inlocuirea lor trebuie facuta in cel mai scurt timp si doar in service-uri autorizate!

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!
Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Garantie
Acest rulment grup conic pentru tractor Massey Ferguson MF6712 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livrare
Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil acest rulment grup conic Massey Ferguson MF6712 va ajunge la tine gata sa fie montat pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa il ridici si personal de la sediul nostru.

Montaj
Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice
Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:
Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura