Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru tractor Massey Ferguson MF6711

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF6711
Cod produs
4OU9XHC8-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment grup conic Massey Ferguson MF6711 - piesa minunata care te va scoate din probleme! Fiind realizata cu atentie maxima la detalii, va creste siguranta manevrarii si exploatarii utilajului. Profita de aceasta ocazie si ai grija de detaliile care fac diferenta si pot creste performanta echipamentului. Carraro este producatorul componentei si o realizeaza in ateliere de mecanica renumite din Japonia! Opteaza pentru acest produs din oferta noastra si profita de un pret promotional!

Cat de bine il montezi, atat de mult te tine! Oricat de buna este o piesa, trebuie sa respecti regula de montaj. Acesti rulmenti prefera sa fie inlocuiti in pereche. Astfel, se asigura o miscare de rotatie lipsita de excentricitate fata de axa a pinionului de atac. O indelungata exploatare este facilitata si de schimbarea simeringului. El etanseaza puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Nicio piesa buna fara un montaj pe masura! Asta e deviza noastra! Daca esti de acord cu noi, ai putea sa ne soliciti linistit ajutorul.

Rulment grup conic Massey Ferguson MF6711 - pret de achizitie foarte bun!
Rulmentul reduce forta de frecare dintre elemente, permitand o rotatie mai lina. Componentele sunt alcatuite din doua inele, unul interior si altul exterior. Ele formeaza impreuna calea de rulare. Elementele de rulare pot fi bile sau role. Ele au contact direct cu inelele, rostogolindu-se in interiorul caii de rulare. Mai este si colivia, care cuprinde partial corpurile de rulare, pastrand o distanta fixa intre ele.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!
Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Garantie
Acest rulment grup conic pentru tractor Massey Ferguson MF6711 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livrare
Acest rulment grup conic Massey Ferguson MF6711 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa il ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Montaj
Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice
Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:
Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura