Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru tractor Massey Ferguson MF6270

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF6270
Cod produs
1KW8NIZ3-IA
Out Of stock
Descriere
S-a uzat rulmentul? Noi in locul lui iti vom oferi o piesa originala exceptionala. Un rulment pinion atac Massey Ferguson MF6270 extraordinar de bun, fabricat de Carraro! Prelucrarea excelenta a piesei o recomanda ca fiind optiunea ta numarul unu. Fabricata din cel mai bun material, aceasta componenta este produsa pe teritoriul Japoniei. Iti vom livra produsul foarte repede pentru ca il avem deja prezent pe raftul din depozit! Trebuie doar sa plasezi o comanda telefonic sau folosind formularul online!

Rulmentul se monteaza in pereche, impreuna cu alt rulment. Si asta pentru a-i asigura o miscare de rotatie lipsita de excentricitate sau joc fata de axa pinionului de atac. Alta etapa a interventiei va fi inlocuirea simeringului uzat. Unul nou trebuie sa etanseze puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Iti suntem alaturi pe tot parcursul drumului ales in activitatea ta. Consultantii nostri isi ofera serviciile in fiecare zi lucratoare, fara niciun cost din partea ta. Putem asigura si un montaj profesionist!

Rulment pinion atac Massey Ferguson MF6270 - elementul preferat al transmisiei!
Daca lubrifierea rulmentilor nu este optima, atunci ar putea aparea diferite probleme. De cele mai multe ori, aceste deteriorari pot fi observate destul de usor. Metalul are o culoare diferita si apar semne de microsudura. Rulmentul este uzat complet sau/si se blocheaza total. O alta problema cu care se confrunta aceste piese este legata de particulele straine de praf, de murdarie sau de resturi metalice. Acestea pot intrerupe pelicula de lubrifiant ducand la contaminarea rulmentilor.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!
Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Garantie
Acest rulment pinion atac pentru tractor Massey Ferguson MF6270 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livrare
Acest rulment pinion atac Massey Ferguson MF6270 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montaj
Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura