Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru tractor Massey Ferguson MF5708

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF5708
Cod produs
4OS8BMNZ-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment grup conic Massey Ferguson MF5708 - reper original la doar un telefon distanta! Hai sa-i facem o bucurie utilajului tau cu o componenta nou-nouta Carraro! Cand ai totul perfect functional si nu trebuie sa schimbi componente pe banda rulanta, ai de castigat enorm. Fa economie si achizitioneaza acest reper de origine! In general, produsele noastre se expediaza imediat. Transportul lor nu dureaza mai mult de o zi lucratoare. Ne gasesti mereu disponibili la numerele de telefon afisate sau daca ne scrii direct pe site.

Nu trebuie sa eziti deloc in montarea acestor rulmenti in pereche. Este cea mai buna optiune care iti asigura o miscare de rotatie a pinionului de atac corecta. Ea se face corect doar in clipa in care nu prezinta excentricitate fata de axa. Sa inlocuiesti chiar acum si simeringul. Daca este nou, atunci el poate etansa optim locul de intrare al pinionului de atac in puntea din fata. Ajutorul nostru ar putea fi ceea ce ai nevoie! Contacteaza-ne si mecanicii pleaca spre tine!

Rulment grup conic Massey Ferguson MF5708 - un real succes pentru tractorul tau!
Rolul rulmentilor este esential in bunul mers al oricarui utilaj. Eficienta utilajului depinde foarte mult de frecarea aparuta in urma uzarii acestora. Apa este dusmanul rulmentilor! Ea poate patrunde prin sigiliile uzate si astfel distruge lubrifiantul din interiorul lor. Daca ungerea nu se mai face corect, atunci se uzeaza. Rulmentul nu va mai avea mult si va da semne tot mai mari ca vrea sa fie schimbat. Zgomote ciudate se vor auzi in timpul rularii utilajului.

Consultanta gratuita si piese durabile doar apeland la serviciile noastre!
Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Garantie
Rulment grup conic pentru tractor Massey Ferguson MF5708 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificat de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni de zile pentru posibile defecte de fabricatie.

Livrare
Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta si primesti toate informatiile necesare despre acest rulment grup conic Massey Ferguson MF5708 pe care il doresti!

Montaj
Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura