Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru tractor Massey Ferguson MF5465

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF5465
Cod produs
SZW1N6DK-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment pinion atac Massey Ferguson MF5465 - cere-ne o oferta si afla ce pret avantajos ti-am propus! Cand alegi piese originale esti convins ca o reparatie se face o singura data, nu de “n” ori pe an. Acesta este doar unul dintre avantaje. Investitia pe termen lung este cea mai sanatoasa atunci cand vrei sa faci economie. Alege mereu calitatea superioara! Alege calitatea pe care Carraro ti-o ofera de fiecare data! Monteaza acest tip de rulment pe utilaj si vei fi multumit de beneficiile pe care le ofera.

Te ajutam, gasim alaturi de tine solutii tehnice optime pentru echipamentul tau. Mereu vom gasi un sfat util sa-ti dam pentru ca tie sa-ti fie mai usor sa-ti intretii utilajul! Monteaza acesti rulmenti simultan. Aceasta actiune va ajuta pinionul de atac sa aiba o miscare de rotatie lipsita de excentricitate fata de axa. Vei face mult bine componentelor daca inlocuiesti si simeringul. Acesta este cel care trebuie sa etanseze optim locul de intrare al pinionului de atac in puntea din fata.

Rulment pinion atac Massey Ferguson MF5465 - maine deja il vei avea!
Rulmentii sunt niste elemente mecanice, care ajuta la rotatia obiectelor si transmit sarcini intre diferite parti ale utilajelor. Ei au doua roluri cruciale. In primul rand de a sustine arborele rotativ din interiorul utilajului. Mentine astfel pozitia corecta a acestuia si mareste durata de utilizare a echipamentului. In al doilea rand, micsoreaza rezistenta la frecarea dintre doua suprafete metalice.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!
Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Garantie
Acest rulment pinion atac pentru tractor Massey Ferguson MF5465 este prevazut cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Livrare
Livram oriunde in tara, iar acest rulment pinion atac Massey Ferguson MF5465 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Montaj
Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura