Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru tractor Massey Ferguson MF5340

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF5340
Cod produs
A54XUYRP-IA
Out Of stock
Descriere
Ne dorim sa ai parte de calitate superioara, dar fara sa faci eforturi financiare exagerate. Acest rulment grup conic Massey Ferguson MF5340 este extraordinar de fiabil! Nu te ingrijora in privinta pretului. Pretul este accesibil si, fiind un reper original, te asiguram ca faci interventia si nu revii asupra ei ca atunci cand alegi piese de calitate indoielnica. Carraro ne asigura de performanta acestei componente pentru ca in compozitia sa a fost utilizat un material care sa reziste bine in timp.

Componentele acestea sunt deosebite si prefera sa fie montate in pereche. Astfel, vor asigura pinionului de atac o miscare de rotatie fara excentricitate fata de axa. O inlocuire a simeringului este binevenita. Va etansa locul de intrare al pinionului de atac in puntea din fata. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta componenta si despre modalitatile de intretinere, contacteaza-ne! Consultantii nostri vor raspunde cu promptitudine si te vor asista pentru a-ti oferi toate informatiile de care ai nevoie.

Rulment grup conic Massey Ferguson MF5340 - suntem siguri de performanta pe care o ofera!
Un rulment este format dintr-un set de role de otel tinute impreuna de catre doua benzi de metal. Uzura nu poate fi evitata, intr-un final, acesta cedand inevitabil. Zgomotele neobisnuite care apar in timpul rularii utilajului sunt unele dintre cel mai des intalnite simptome si sunt usor de recunoscut de catre operatorii care conduc zi de zi echipamentul. Inlocuirea lor trebuie facuta in cel mai scurt timp si doar in service-uri autorizate!

Cere consultanta gratuita oricand doresti!
Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Garantie
Garantia in ceea ce priveste acest rulment grup conic pentru tractor Massey Ferguson MF5340 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livrare
Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil acest rulment grup conic Massey Ferguson MF5340 va ajunge la tine gata sa fie montat pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa il ridici si personal de la sediul nostru.

Montaj
Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura