Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru tractor Massey Ferguson MF4445

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF4445
Cod produs
FI2ORLYV-IA
Out Of stock
Descriere
Acest rulment grup conic Massey Ferguson MF4445 se numara printre piesele de buna calitate pe care le avem la preturi fantastice! Profita de ocazie si investeste chiar si in cele mai mici detalii. Acestea nu fac altceva decat sa sporeasca siguranta din timpul exploatarii utilajului. Un rument de calitate, original Carraro este alegerea perfecta! Tractorului tau ii va placea la nebunie sa fie exploatat de dimineata pana seara! Va avea o piesa originala drept aliat! Cere o oferta!

Informatiile necesare le vei obtine accesand serviciul gratuit de consultanta! Aici iti vom oferi doar cateva, cele mai importante credem noi. Sa faci inlocuirea rulmentilor simultan. Vei avantaja miscarea de rotatie a pinionului de atac. Aceasta nu va avea niciun fel de excentricitate fata de axa. Bineinteles, important este si simeringul. El trebuie inlocuit chiar acum. Va etansa puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Daca doresti un sfat sau o solutie viabila pentru problema tehnica a utilajului, noi suntem mereu la dispozitia ta.

Rulment grup conic Massey Ferguson MF4445 - clientii prefera acest produs!
Rolul rulmentilor este esential in bunul mers al oricarui utilaj. Eficienta utilajului depinde foarte mult de frecarea aparuta in urma uzarii acestora. Apa este dusmanul rulmentilor! Ea poate patrunde prin sigiliile uzate si astfel distruge lubrifiantul din interiorul lor. Daca ungerea nu se mai face corect, atunci se uzeaza. Rulmentul nu va mai avea mult si va da semne tot mai mari ca vrea sa fie schimbat. Zgomote ciudate se vor auzi in timpul rularii utilajului.

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!
Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Garantie
Acest rulment grup conic pentru tractor Massey Ferguson MF4445 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Livrare
Livram oriunde in tara, iar acest rulment grup conic Massey Ferguson MF4445 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Montaj
Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura