Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru tractor Massey Ferguson MF4435

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF4435
Cod produs
F9QAZEB3-IA
Out Of stock
Descriere
Nu e timp sa stai sa pierzi vremea cu avarii nedorite care ar fi putut fi atat de simplu ocolite. Schimba piesele uzate la timp si inlocuieste-le cu unele noi, de preferat originale! Poti opta azi pentru acest rulment grup conic Massey Ferguson MF4435 original, realizat de Carraro! Comanda acest produs si asigura-te ca totul este facut ca la carte. Cere oferta noastra si afla toate detaliile despre componenta rezistenta! Materialul folosit este de cea mai buna calitate, iar prelucrarea este perfecta.

Am vrea sa-ti mai daruim cateva sfaturi. Sa montezi rulmentii in pereche. Va face bine asigurarii miscarii de rotatie a pinionului de atac. Miscarea nu va inregistra excentricitate fata de axa. Odata ce inlocuiesti rulmentii, trebuie sa o faci simultan, impreuna cu simeringul. Un simering nou va etansa puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Poti solicita serviciul de consultanta tehnica gratuita pentru a face alegerea potrivita pentru echipamentul tau. Chiar si daca te confrunti cu alte avarii ne poti cere un sfat!

Rulment grup conic Massey Ferguson MF4435 - reper original minunat!
Un rulment este format dintr-un set de role de otel tinute impreuna de catre doua benzi de metal. Uzura nu poate fi evitata, intr-un final, acesta cedand inevitabil. Zgomotele neobisnuite care apar in timpul rularii utilajului sunt unele dintre cel mai des intalnite simptome si sunt usor de recunoscut de catre operatorii care conduc zi de zi echipamentul. Inlocuirea lor trebuie facuta in cel mai scurt timp si doar in service-uri autorizate!

Doar la noi beneficiezi de consultanta gratuita!
Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Garantie
Garantia in ceea ce priveste acest rulment grup conic pentru tractor Massey Ferguson MF4435 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livrare
Acest rulment grup conic Massey Ferguson MF4435 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa il ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Montaj
Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura