Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru tractor Massey Ferguson MF4292

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF4292
Cod produs
1PFYZKMB-IA
Out Of stock
Descriere
Vrei o piesa cu adevarat buna si rezistenta? Alege acest rulment grup conic Massey Ferguson MF4292 prezent in depozitul nostru! Producatorul l-a fabricat cu atentie maxima la detalii pentru a-si putea duce rolul la bun sfarsit. Are in compozitie un material de cea mai buna calitate si este prelucrat exemplar. Ai grija de utilajul tau si ofera-i o piesa de exceptie! Are un pret foarte avantajos si expediem coletul rapid. In aproximativ 24 de ore intri in posesia componentei dorite!

Obtine o lunga functionalitate a componentelor de transmisie facand inlocuirea simultana a rulmentilor. Este cel mai bine sa montezi rulmentii in pereche! Miscarea de rotatie lipsita de excentricitate fata de axa va fi asigurata pinionului de atac. Ar mai fi si inlocuirea simeringului. Daca faci asta, cresti rezistenta in timp a componentelor. Apoi, vei etansa mult mai bine puntea din fata la intrarea pinionului de atac. Poti cere service-ul nostru mobil. Iar daca doresti sa afli detalii si despre celelalte servicii, esti binevenit!

Rulment grup conic Massey Ferguson MF4292 - succes garantat pe termen lung!
Rulmentul reduce forta de frecare dintre elemente, permitand o rotatie mai lina. Componentele sunt alcatuite din doua inele, unul interior si altul exterior. Ele formeaza impreuna calea de rulare. Elementele de rulare pot fi bile sau role. Ele au contact direct cu inelele, rostogolindu-se in interiorul caii de rulare. Mai este si colivia, care cuprinde partial corpurile de rulare, pastrand o distanta fixa intre ele.

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!
Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Garantie
Rulment grup conic pentru tractor Massey Ferguson MF4292 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificat de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni de zile pentru posibile defecte de fabricatie.

Livrare
Livram oriunde in tara, iar acest rulment grup conic Massey Ferguson MF4292 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Montaj
Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura