Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru tractor Massey Ferguson MF1204

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF1204
Cod produs
MV5N8R49-IA
Out Of stock
Descriere
Le punem la dispozitie clientilor nostri piese de schimb de calitate superioara si extrem de rezistente in timp. Acest rulment grup conic Massey Ferguson MF1204 este realizat in uzinele Carraro! Este componenta originala care iti garanteaza vizite rarite la mecanic! Monteaza aceasta componenta cu atentie si te asiguri ca iti poti exploata echipamentul in deplina siguranta. Piesa de schimb pe care ti-o prezentam aici este de calitate superioara. Componenta este foarte bine executata.

Pentru detalii despre montarea acestei piese sau informatii despre intretinerea ei, nu ezita sa iei legatura cu echipa noastra. Te ajutam si in privinta rulmentilor. Mai ales ca acestia se monteaza de regula in pereche. Astfel, vei face ca pinionul de atac sa aiba miscarea de rotatie asigurata. Nu va exista excentricitate sau joc fata de axa. Mai avem un pont foarte interesant. Sa inlocuiesti si simeringul ce etanseaza locul de intrare al pinionului de atac in puntea din fata.

Rulment grup conic Massey Ferguson MF1204 - special creat de Carraro!
Rulmentul reduce forta de frecare dintre elemente, permitand o rotatie mai lina. Componentele sunt alcatuite din doua inele, unul interior si altul exterior. Ele formeaza impreuna calea de rulare. Elementele de rulare pot fi bile sau role. Ele au contact direct cu inelele, rostogolindu-se in interiorul caii de rulare. Mai este si colivia, care cuprinde partial corpurile de rulare, pastrand o distanta fixa intre ele.

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!
Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Garantie
Acest rulment grup conic pentru tractor Massey Ferguson MF1204 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Livrare
Acest rulment grup conic Massey Ferguson MF1204 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Montaj
Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura