Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru tractor Massey Ferguson MF461

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF461
Cod produs
POE9AS78-IA
Out Of stock
Descriere
Cand cauti un rulment bun, sa vii din prima clipa la noi. Avem acest rulment pinion atac Massey Ferguson MF461 care uimeste prin calitatea sa deosebita! Carraro il fabrica in Japonia! Alege acum acest produs din oferta noastra si te asiguram ca pana si pretul va fi o incantare. Este foarte accesibil! Il poti comanda oricand doresti si te vei convinge de faptul ca ai ales intelept! Detii un tractor Massey Ferguson MF461XTRA si vrei acest rulment? Ia-l fara grija! Compatibilitatea este una absolut sigura!

Ca sa nu te confrunti cu alte probleme la sistemul de transmisie, inlocuieste rulmentii in pereche. Miscarea de rotatia fara excentricitate fata de axa a pinionului de atac trebuie asigurata astfel. Inlocuirea simeringului ce etanseaza puntea din fata este obligatorie. Locul in care intra pinionul de atac in punte trebuie etansat optim. Te asteptam sa ne soliciti oricand doresti ajutorul. Iti vom trimite echipa noastra de mecanici! Cere detalii suplimentare accesand serviciul gratuit de consultanta!

Rulment pinion atac Massey Ferguson MF461 - adus tocmai din Japonia!
Rulmentul cu role conice este proiectat astfel incat atat inelele, cat si rolele au forma conica pentru a distribui sarcina radiala si axiala uniform. Unghiul axelor dintre rola si rulment determina raportul sarcinilor intr-un rulment cu role conice. Cu cat unghiul este mai mare, cu atat poate suporta o sarcina axiala mai mare. Deseori sunt montati in pereche, deoarece suporta mai bine sarcinile radiale decat pe un singur rand.

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!
Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Garantie
Acest rulment pinion atac pentru tractor Massey Ferguson MF461 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbat daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Livrare
Acest rulment pinion atac Massey Ferguson MF461 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montaj
Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura