Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru tractor Massey Ferguson MF475

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF475
Cod produs
E2XBY1SL-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment grup conic Massey Ferguson MF475 - singurul care merita luat in seama! Ne-am sfatuit cu specialisti in domeniul mecanicii si am ajuns la concluzia ca este cea mai buna recomandare pe care ti-o putem face. Tractorul tau va fi din nou eficient pentru ca piesa va asigura un grad ridicat de eficienta. Iti mai spunem ca pretul de achizitie este foarte avantajos! Este de preferat sa nu ratezi ocazia de a comanda o piesa originala de exceptie! In Japonia se fabrica, iar fabricantul ei este Carraro!

Specialistii iti recomanda sa alegi montarea in pereche a componentelor. Rulmentii inlocuiti simultan vor asigura miscarea de rotatie optima a pinionului de atac. Aceasta nu va prezenta excentricitate fata de axa si nici joc. Sa faci inlocuirea simeringului. Unul nou va reusi sa etanseze puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Afla totul despre componenta de care ai nevoie! Este simplu sa intri in legatura cu un consilier. Te va asista gratuit!

Rulment grup conic Massey Ferguson MF475 - este foarte accesibil!
Rulmentii sunt folositi pentru a micsora rezistenta la frecarea dintre doua suprafete. Contactul dintre doua obiecte metalice in miscare rezulta o frecare mare, care produce caldura si duce la distrugerea prematura a lor. Rulmentul are rolul de a reduce aceasta frecare, marind astfel viata echipamentelor. Rulmentii sunt compusi din: elemente de rostogolire (fie bile, fie role), inel interior si cel exterior.

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!
Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Garantie
Acest rulment grup conic pentru tractor Massey Ferguson MF475 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Livrare
Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta si primesti toate informatiile necesare despre acest rulment grup conic Massey Ferguson MF475 pe care il doresti!

Montaj
Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura