Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru tractor Massey Ferguson MF450

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF450
Cod produs
Y54DSXW8-IA
Out Of stock
Descriere
Este recomandarea specialistilor sa alegi piese originale si de calitate superioara pentru utilajele tale. Acestea sunt mult mai eficiente si au o durata de viata mult mai lunga pastrandu-si calitatile tehnice in parametrii optimi. Din acest motiv, alege acest rulment pinion atac Massey Ferguson MF450 original Carraro! Iar compatibilitatea cu utilajul iti este asigurata. Vei face o inlocuire de succes prin care vei obtine maxim de eficienta! Piesa se livreaza in 24 de ore, indiferent de destinatia din tara!

Expertii din intreaga lume cunosc foarte bine modul de functionare al acestor rulmenti. De aceea, ei recomanda schimbarea lor in pereche. O inlocuire simultana a acestora ajuta la functionarea corecta pinionului de atac. Va avea miscarea de rotatie lipsita de excentricitate sau joc fata de axa. Simeringul de etansare al puntii din fata va fi inlocuit. Locul de intrare al pinionului de atac in puntea din fata trebuie etansat optim. Pentru montarea acestor componente, ne poti solicita service-ul mobil si echipa de mecanici!

Rulment pinion atac Massey Ferguson MF450 - oferta geniala te asteapta la noi!
Daca lubrifierea rulmentilor nu este optima, atunci ar putea aparea diferite probleme. De cele mai multe ori, aceste deteriorari pot fi observate destul de usor. Metalul are o culoare diferita si apar semne de microsudura. Rulmentul este uzat complet sau/si se blocheaza total. O alta problema cu care se confrunta aceste piese este legata de particulele straine de praf, de murdarie sau de resturi metalice. Acestea pot intrerupe pelicula de lubrifiant ducand la contaminarea rulmentilor.

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!
Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Garantie
Acest rulment pinion atac pentru tractor Massey Ferguson MF450 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livrare
Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil acest rulment pinion atac Massey Ferguson MF450 va ajunge la tine gata sa fie montat pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa il ridici si personal de la sediul nostru.

Montaj
Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de garantie.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura