Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Disc frictiune Caterpillar 2887303

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
L0DBOKCN-AS
Out Of stock
Descriere
Munca pe care o intreprinzi este atat de complexa si atat de dificila uneori! De ce sa-ti ingreunezi situatia si sa te confrunti cu aceeasi problema iar si iar? Scuteste-te de aceasta povara si alege ce este mai convenabil! Alege acest disc frictiune Caterpillar 2887303 care este produs reprezentativ din gama Carraro!
Suntem datori sa iti aducem la cunostinta despre serviciile pe care le prestam! Serviciul de consultanta gratuita este prilejul perfect prin care esti la curent cu tot ce este in tendinte in ceea ce priveste domeniul tehnic! Serviciul de asistenta tehnica consta in ajutor intr-un timp scurt atunci cand te confrunti cu probleme pe teren!

Promoveaza calitatea superioara cu acest disc frictiune Caterpillar 2887303 si exploateaz-o!
Prin aceasta alegere te-ai asigurat ca investitia ta nu se va duce pe apa sambetei si ca noi suntem o comunitate pentru care superficialul este de domeniul fantasticului. Convinge-te cu aceasta piesa care va transmite cuplul de rotatie de la piesa in care dantura este montata, catre discurile metalice.

Nu lasa sa-ti scape nimic!
Credeai ca te lasam la jumatatea drumului? Completeaza-ti traseul alegand sa te informezi ca la carte si beneficiaza de cateva sfaturi! Alaturi de operatorii nostri vei avea raspuns la orice nelamurire, ti se vor impartasi cateva detalii legate de intretinerea utilajului, vei primi cele mai bune ponturi cu privire la momentul montajului!

Iti oferim garantie pentru fiecare produs in parte! Acest disc frictiune Caterpillar 2887303 dispune de o garantie de 6 luni in eventualitatea defectiunilor din fabrica! Certificatul iti va fi livrat alaturi de factura!

Ne miscam eficient! Asta pentru ca nu-ti putem tine activitatea pe repaus! Iti livram acest disc frictiune Caterpillar 2887303 in cel mai scurt timp, oriunde in tara! Trebuie doar sa ne accesezi datele de contact!

Cand vine vorba de montaj, trebuie sa te gandesti ca este un proces complex care trebuie realizat intr-o maniera profesionala! Tentatia improvizatiei este ademenitoare insa nu te lasa atras! Tine la investitia ta si apeleaza la un loc specializat!

Specificatii tehnice:

• La interior are 15 dinti
• Grosime = 6mm
• Diametru = 290mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura