Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru incarcator telescopic Gehl AL-730

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Gehl AL-730
Cod produs
PUSD2O5X-IA
Out Of stock
Descriere
Comanda piesa din oferta noastra si vei plati un pret special. Potrivit pentru utilajul tau este acest rulment pinion atac Gehl AL-730 pe care il poti admira in imaginile alaturate! Cum piesa este foarte eficienta si rezistenta, fiind o piesa originala Carraro, merita achizitionata chiar acum! In colet vei primi nu numai piesa, ci si certificatul de garantie valabil pe o perioada de sase luni de la achizitie! Ce ai de facut? Sa ceri oferta, sa o studiezi si sa plasezi apoi comanda!

Ca sa incepi cu dreptul aceasta interventie ce esti pe cale sa o faci, alege sa schimbi rulmentii in pereche. Miscarea de rotatie a pinionului de atac trebuie realizata fara excentricitate fata de axa. Ar fi perfect sa inlocuiesti si simeringul ce etanseaza puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Avem grija mereu de clientii nostri! Nu esti sigur ce piesa s-ar potrivi cel mai bine utilajului tau? Nicio problema, noi iti oferim indrumarea necesara, verificam compatibilitatea pieselor care te intereseaza cu utilajul tau si iti prezentam cele mai avantajoase oferte.

Rulment pinion atac Gehl AL-730 - se fabrica in atelierele Carraro din Japonia!

Rulmentul reduce forta de frecare dintre elemente, permitand o rotatie mai lina. Componentele sunt alcatuite din doua inele, unul interior si altul exterior. Ele formeaza impreuna calea de rulare. Elementele de rulare pot fi bile sau role. Ele au contact direct cu inelele, rostogolindu-se in interiorul caii de rulare. Mai este si colivia, care cuprinde partial corpurile de rulare, pastrand o distanta fixa intre ele.

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!

Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Acest rulment pinion atac pentru incarcator telescopic Gehl AL-730 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Acest rulment pinion atac Gehl AL-730 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa il ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de garantie.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura