Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru incarcator telescopic Gehl AL-730

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Gehl AL-730
Cod produs
CYVOX5W4-IA
Out Of stock
Descriere
Mereu ai cele mai bune oferte, iar de data aceasta pretul este mai mult decat accesibil! Alege acest rulment grup conic Gehl AL-730 si profita de fiecare calitate pe care o are! Este perfect din toate punctele de vedere! Ce vrei sa iti ofere? Totul? Atunci totul acesta se va caracteriza prin rezistenta si eficienta. O piesa remarcabila ce poarta semnatura producatorului de piese de schimb Carraro! O fabrica in Japonia si de acolo o aducem cu gandul de a multumi pe fiecare client!

Sa schimbi rulmentii in pereche. Adica, de ce trebuie sa faci asta? Ca sa asiguri pinionului de atac o miscare de rotatie fara excentricitate fata de axa. Iar simeringul ce etanseaza puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac se inlocuieste. Iti putem aduce noi echipa de mecanici la punctul de lucru. Ei sunt cei mai tari profesionisti! Nu stim cat de mult te pricepi la piese de schimb, iar asta te poate pune in dificultate cand alegi componente pentru echipamentul tau. Dar, iti oferim o solutie salvatoare. Suna-ne acum si te convingi!

Rulment grup conic Gehl AL-730 - este clar ca ai nevoie de el!

Rulmentii sunt niste elemente mecanice, care ajuta la rotatia obiectelor si transmit sarcini intre diferite parti ale utilajelor. Ei au doua roluri cruciale. In primul rand de a sustine arborele rotativ din interiorul utilajului. Mentine astfel pozitia corecta a acestuia si mareste durata de utilizare a echipamentului. In al doilea rand, micsoreaza rezistenta la frecarea dintre doua suprafete metalice.

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!

Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Acest rulment grup conic pentru incarcator telescopic Gehl AL-730 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbat daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Lucram cu firme de curierat profesioniste. Acest rulment grup conic Gehl AL-730 va ajunge urgent la tine. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura