Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cuplaj pentru cutie de viteze Carraro 148246

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 148246
Cod produs
A8XJONBW-AS
Out Of stock
Descriere
Daca ne raportam la istoricul creatiilor producatorului Carraro, noua sa inventie ar trebui sa fie cel putin la fel de calitativa! In urma trecerii sale prin filtrul calitatii, acest cuplaj cutie viteze Carraro 148246 a dovedit ca merita investitia! Asadar, ne bucuram de inca o opera de arta tehnica care sa contribuie la mentinerea continuitatii in munca. Este cazul sa profiti de pretul avantajos!
Depozitul nostru este mediul ideal in care performanta domina! Atata timp cat vei tine cont de indicatiile agentilor nostri si vei investi in avantajul tau in momentul potrivit, afacerea ta are toate sansele sa ajunga pe culmile succesului! Daca iti doresti ca productivitatea ta sa inregistreze o crestere vizibila, este ideal sa urmezi planul predat de operatorii nostri.

Ofera utilajului tau acest cuplaj cutie viteze Carraro 148246 nou!
Rolul fiecarei piese este prestabilit in asa fel incat intregul sistem sa functioneze in armonie. Sanatatea piesei si rezistenta sa la exploatare indelungata depind de modul in care rolul este indeplinit. Cumpara acest cuplaj si bucura-te de calitate superioara caci acesta va asigura anclasarea arborelui ce antreneaza cardanul puntii fata, asigurand asfel tractiunea integrala a utilajului.

Ne suni si primesti raspunsurile!
Suportul teoretic oferit din partea agentilor de consultanta vine ca un pachet complet si bine organizat de informatii. Un tur in universul tehnic alaturi de ei si totul se va capata sens! Solicita ajutorul si faceti impreuna o selectie amanuntita a pieselor, afla despre cele mai potrivite locuri de montaj si primeste un plan personalizat de mentenanta!

Lucram in termeni de siguranta! Acest cuplaj pentru cutie de viteze Carraro 148246 va ajunge impreuna cu certificatul de garantie! Garantie ce este valabila 6 luni de zile in cazul defectiunilor din fabrica!

Ai comandat? Asteapta-te ca acest cuplaj cutie viteze Carraro 148246 sa ajunga la tine in cel mai scurt timp! Da, indiferent de orasul in care te afli! Intra pe pagina de contact si ia legatura cu noi!

Ai facut atatia pasi pana in acest punct! Continua tot asa! Esti in ultima etapa inainte de a-ti relua activitatea. Asigura-te ca procedezi la fel de bine in ceea ce priveste momentul montajului! Un montaj superficial sau o asamblare improvizata va anula tot ceea ce ai realizat, inclusiv investitia! Sfatul nostru ferm este sa optezi pentru un atelier de specialitate!

Specificatii tehnice:

• 12 caneluri cu diametru interior = 35mm
• Diametru exterior (in zona caneluri) = 88mm
• Diametru cuplaj = 97mm
• Inaltime = 72,5mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura