Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ax pentru cutie de viteze Carraro 142148

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
7VIAPL9S-AT
Out Of stock
Descriere
Acest ax cutie viteze Carraro 142148 impecabil este pregatit sa-si demonstreze capacitatile excelente. Fiabilitatea si rezistenta sa sunt uimitoare, va aduce un plus de eficienta sistemului de transmisie, asigurand functionarea optima a cutiei de viteze. Este o componenta indispensabila, dupa cum ai putut constata, de aceea este atat de important sa alegi una de cea mai buna calitate, cum este axul pe care ti-l propunem. Un produs original Carraro demn de toata increderea! Pune-l la incercare!

Iar daca mai ai nevoie si de alte piese, nu-i nevoie sa mergi mai departe. Le vei gasi explorand platforma noastra tehnica sau, si mai simplu, solicitand sprijinul consultantilor nostri. Identifica rapid componentele adecvate remedierii problemei tehnice pe care o intampini si iti mai livreaza si informatii pretioase pentru bunul mers al lucrurilor. Nu ezita sa iei legatura cu noi! Avem solutiile potrivite pentru problemele tale tehnice!

Ax cutie viteze Carraro 142148 - o componenta de top pentru eficienta maxima!

In cutia de viteze se petrec procese fascinante, iar acest ax face parte dintre actorii principali. Contribuie din plin la transmiterea si totodata controlarea miscarii de rotatie din cadrul cutiei de viteze, astfel ca functionarea sa optima este absolut necesara. Nu sunt permise deraieri de la traiectoria bine stabilita, asadar, cand constati ca nu-si mai indeplineste corespunzator misiunea, ia masuri! Inlocuind la timp componenta uzata, poti preveni defectiuni mai ample.

Servicii de calitate pentru rezolvari rapide si eficiente!

Exploatarea unui utilaj vine la pachet si cu beneficii, dar si cu responsabilitati. Mai exact, intretinerea acestuia. Iar cand apar probleme tehnice, adesea poate fi dificil sa le gestionezi. Venim in sprijinul tau cu serviciul nostru de consultanta tehnica! Iti aduce un plus de eficienta prin raspunsurile si informatiile complete pe care le primesti. Si este si gratuit! Contacteaza-ne!

Livrare

Stim cat de urgenta poate fi adeseori inlocuirea unei componente. Iar noi ne asiguram ca acest ax pentru cutie de viteze Carraro 142148 ajunge la tine super rapid. Trebuie doar sa iei legatura cu noi online sau telefonic si ne mobilizam sa ti-l expediem in doi timpi si trei miscari. La fel de bine, poti sa-l ridici personal de la sediul nostru de langa Bucuresti, daca esti pe aproape.

Montaj

Interventia tehnica influenteaza semnificativ performantele piesei montate. Nu-ti asuma riscuri inutile apeland la amatori, alege sa efectuezi montajul intr-un cadru autorizat si de catre o persoana specializata. Nu stii la cine sa apelezi? Spune-ne si rezolvam!Te punem in contact cu un mecanic de incredere din apropierea ta!

Specificatii tehnice

Lagare - diametru 40mm

4 pinioane cu:

12 dinti, diametru 52mm
17 dinti, diametru 69mm
28 dinti, diametru 108mm
39 dinti, diametru 144mm

Lungime = 310mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura