Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ax pentru cutie de viteze Carraro 339162

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 339162
Cod produs
S7KUPGR8-AT
Out Of stock
Descriere
Cand ai nevoie de o componenta de atare importanta cum este axul pentru cutia de viteze, compromisurile n-au ce cauta in ecuatie. Cea mai buna si mai sigura optiune este calitatea. Iar acest ax cutie viteze Carraro 339162 se prezinta impecabil la capitolul acesta. Doar este un produs original Carraro! Este super rezistent, iar fiabilitatea sa exceptionala se va ridica in mod sigur la inaltimea asteptarilor tale. Oricat de intens ar fi solicitat, se descurca de minune!

Exploreaza intreaga noastra oferta si vei descoperi o multitudine de componente fara cusur, de o diversitate impresionanta. Oricare ar fi defectiunea care iti da batai de cap, vei gasi cu siguranta remediul potrivit. De vrei un sfat, o parere, o informatie sau mai multe in plus, specialistii nostri sunt la datorie - suna-ne!

Ax cutie viteze Carraro 339162 - o alegere inspirata pentru un plus de performanta!

Parte esentiala in structura utilajului tau, sistemul de transmisie este cel responsabil cu miscarea si are o multime de componente care au roluri bine definite. Axul acesta ajuta la transmiterea si controlarea miscarii de rotatie din cutia de viteze. Contributia sa este extrem de importanta, fiind o componenta de forta in cadrul ansamblului. De aceea trebuie sa te asiguri ca nu da semne de uzura si ca isi poate indeplini misiunea fara impedimente

Solutii mereu la indemana, informatii corecte si complete!

Pentru ca stim cat de important este sa ai acces rapid la informatiile relevante pentru remedierea problemelor tehnice pe care le intampini, iti oferim consultanta gratuit. Avem o echipa de specialisti intr-ale utilajelor pe ale caror recomandari poti conta. Nu te sfii sa ne contactezi pentru a primi o opinie avizata, care sa te scoata din impas in doi timpi si trei miscari. Cand nu descalcesti itele vreunei defectiuni ori nu esti convins de compatibilitatea unei piese, nu pierde vremea - contacteaza-ne!

Livrare

Timpul este pretios si nu ti-l vom irosi. Iti expediem acest ax pentru cutie de viteze Carraro 339162 de indata ce ne anunti online sau telefonic ca te-ai decis sa-l achizitionezi. Ai si posibilitatea ridicarii coletului de la sediul nostru, daca-ti este la indemana. Ne gasesti in apropierea Capitalei.

Montaj

Te-ai gandit ce riscuri presupune un montaj defectuos? Piesa poate fi definitiv compromisa, ba chiar pot avea de suferit si unele componente conexe. Este esential sa tratezi acest aspect cu maxima responsabilitate, apeland intotdeauna la persoane specializate. Un profesionist stie ce sa aiba in vedere ca sa mearga treaba struna. Daca ai nevoie de unul, spune-ne si ti-l trimitem!

Specificatii tehnice

Lagare - diametru 40mm

4 pinioane cu:

12 dinti, diametru 52mm
17 dinti, diametru 69mm
28 dinti, diametru 108mm
39 dinti, diametru 144mm

Lungime = 310mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura