Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Senzor pentru cutie de viteze Carraro 148246

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 148246
Cod produs
2P9L8SF4-M-RE
Out Of stock
Descriere
Un astfel de senzor cutie viteze Carraro 148246 este un produs nou, original, care se gaseste acum in oferta noastra, la un pret accesibil! Componenta pe care ti-o recomandam cu incredere este de calitate superioara, garantata. De asemenea, poti comanda aceasta componenta fara compromisuri, cu usurinta, daca ne apelezi la unul dintre numerele de telefon afisate sau completezi formularul de pe site.

Senzor cutie viteze Carraro 148246 - calitatea sa superioara vorbeste de la sine! Alege-l cu incredere!

Venim in intampinarea ta cu oferte personalizate si solutii complete, care sa raspunda si celor mai exigente cerinte. De aceea, pentru ca dorim sa iti punem la dispozitie cele mai bune servicii tehnice, echipele noastre de service mobil pot remedia defectiunile tehnice ale utilajului din dotare chiar la punctul de lucru al acestuia. Mai mult, daca ai nevoie de asistenta si la verificarea compatibilitatii componentei care te intereseaza, cu echipamentul din dotare, adreseaza-te cu incredere departamentului tehnic al firmei!

Vei alege cu usurinta componente potrivite cu utilajul tau, pentru ca iti asiguram gratuit consultanta tehnica! Poti conta pe ajutorul nostru, oricand si oriunde!

Un astfel de senzor pentru cutie de viteze Carraro 148246 vine insotit in colet de factura si certificatul ei de garantie cu valabilitate de 6 luni, de la data cumpararii. Garantia sa vizeaza posibilele defectiuni din fabrica!

Poti ridica acest senzor cutie viteze Carraro 148246 comandat direct de la sediul firmei, din apropierea Bucurestiului.
Pentru ca vrem ca produsul sa ajunga in cel mai scurt timp la tine, apelam la serviciile de curierat rapid. Piesa de schimb va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Modalitatea de plata este ramburs si iti oferim posibilitatea sa deschizi coletul inainte de a face plata.

Daca ai nevoie de ajutor la montare, te putem pune rapid in legatura cu un colaborator al nostru din zona ta de activitate.
Pentru situatiile in care utilajul tau necesita alte interventii, afla ca mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune a echipamentului, la punctul de lucru al acestuia, ca sa redevina functional cat mai repede.

Primesti detalii despre acest serviciu sau poti face o programare daca iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice
Mufa senzorului are 2 pini.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura