Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion pentru cutie Carraro 148246 TLB1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 148246 TLB1
Cod produs
PJUE6DO0-AL
Out Of stock
Descriere
Ce iti doresti cel mai mult de la utilajul tau? Noi ne dorim performanta! Astfel, acest pinion cutie Carraro 148246 TLB1 care este un produs original, realizat de Carraro, este alegerea perfecta pentru tine! Nu trebuie sa te ingrijorezi cu privire la compatibilitate, te asiguram ca ea va fi una totala! Mai mult, te vei bucura de o performanta pe termen lung, deoarece acest produs premium promite o rezistenta de exceptie!

Stim sigur un lucru: nimic nu se compara cu piesele de schimb originale, pe car ele gasesti intotdeauna in depozitul nostru. Nu doar ca asigura o rezistenta pe termen lung, o performanta de invidiat, dar si raportul calitate-pret te va uimi! Fii sigur ca produsul dorit ajunge chiar la tine acasa, printr-o simpla comanda sau o vizita in depozitul nostru, din apropierea Bucurestiului.

Pinion cutie Carraro 148246 TLB1 - asigura performanta utilajului tau!
De fiecare data cand alegi sa schimbi o componenta a utilajului tau, adu-ti aminte ca un intreg mecanism depinde de ea. Tocmai de aceea te sfatuim sa faci o investitie de durata si sa alegi un produs de calitate. Un utilaj ce functioneaza optim, pe termen lung, iti asigura si o performanta pe masura! Calitate, rezistenta de durata, fiabilitate de exceptie, totul la un pret avantajos pentru tine!

Alege calitatea de fiecare data!
Stii ca avem si o echipa de mecanici, priceputa si dornica sa te ajute sa ai un utilaj bine intretinut? Intreaba despre ea! Pe ACN Piese Utilaje nu trebuie sa iti faci batai de cap suplimentare. Apeleaza cu incredere la profesionisti care iti vor asigura sfaturile de care ai nevoie, dar si informatii utile. Indiferent ca nu stii exact daca piesa de schimb aleasa este compatibila cu utilajul tau sau montajul te nelinisteste, consultanta este intotdeauna gratuita!

Garantie
Ce ofera un plus de confort? Siguranta! Tocmai de aceea acest pinion pentru cutie Carraro 148246 TLB1 nu vine la tine singur, ci impreuna cu un certificat de garantie, valabil 6 luni, pentru toate defectele din fabricatie!

Livrare
Ai 24 de ore? Pentru ca acesta este maximul in care acest pinion cutie Carraro 148246 TLB1 va ajunge din depozitul nostru, chiar la tine acasa! Daca vrei sa ne suni, iti lasam si datele noastre de contact.

Montaj
Iti doresti un montaj de calitate pentru piesa de schimb tocmai acum aleasa? Nu este nicio problema! Suntem alaturi de tine sa te asistam tehnic chiar la tine acasa, indiferent de zona in care esti. Avem o echipa de profesionisti pregatiti sa actioneze prompt si sa iti ofere informatii suplimentare indiferent de situatie!

Specificatii tehnice

Z=36
Trimite mesaj
Din Gura in Gura