Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cuplaj pentru cutie de viteze Carraro TLB1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro TLB1
Cod produs
LT7UHF5Y-AS
Out Of stock
Descriere
Sa iti indrepti intru totul atentia catre semnalele de alarma ale utilajului presupune sa identifici minutios problema! Calitatea componentelor isi pune amprenta apasator pe activitatea intreprinsa. Acest cuplaj cutie viteze Carraro TLB1 este un reper original prelucrat de ingineri renumiti in atelierele Carraro! Achizitionarea sa iti va pune in valoare investitia!
Prin aprovizionarea completa si amanuntita a depozitului, angajatii nostri dispun de toate mijloacele pentru a raspunde eficient solicitarii tale! Nu te sfii sa ne ceri ajutorul caci aceasta este datoria noastra! Rezultatul final va fi metoda ideala care sa vina manusa activitatii tale! Trebuie doar sa ne prezinti in detaliu problema si sa tii cont pe viitor de indicatiile noastre!

Ofera utilajului tau acest cuplaj cutie viteze Carraro TLB1 nou!
Rolul fiecarei piese este prestabilit in asa fel incat intregul sistem sa functioneze in armonie. Sanatatea piesei si rezistenta sa la exploatare indelungata depind de modul in care rolul este indeplinit. Cumpara acest cuplaj si bucura-te de calitate superioara caci acesta va asigura anclasarea arborelui ce antreneaza cardanul puntii fata, asigurand asfel tractiunea integrala a utilajului.

Ne suni si primesti raspunsurile!
Suportul teoretic oferit din partea agentilor de consultanta vine ca un pachet complet si bine organizat de informatii. Un tur in universul tehnic alaturi de ei si totul se va capata sens! Solicita ajutorul si faceti impreuna o selectie amanuntita a pieselor, afla despre cele mai potrivite locuri de montaj si primeste un plan personalizat de mentenanta!

Lucram in termeni de siguranta! Acest cuplaj pentru cutie de viteze Carraro TLB1 va ajunge impreuna cu certificatul de garantie! Garantie ce este valabila 6 luni de zile in cazul defectiunilor din fabrica!

Ai comandat? Asteapta-te ca acest cuplaj cutie viteze Carraro TLB1 sa ajunga la tine in cel mai scurt timp! Da, indiferent de orasul in care te afli! Intra pe pagina de contact si ia legatura cu noi!

Ai facut atatia pasi pana in acest punct! Continua tot asa! Esti in ultima etapa inainte de a-ti relua activitatea. Asigura-te ca procedezi la fel de bine in ceea ce priveste momentul montajului! Un montaj superficial sau o asamblare improvizata va anula tot ceea ce ai realizat, inclusiv investitia! Sfatul nostru ferm este sa optezi pentru un atelier de specialitate!

Specificatii tehnice:

• 12 caneluri cu diametru interior = 35mm
• Diametru exterior (in zona caneluri) = 88mm
• Diametru cuplaj = 97mm
• Inaltime = 72,5mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura