Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cuplaj Carraro 144456

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
EVB8CK7W-AS
Out Of stock
Descriere
Daca ai decis sa optezi pentru acest cuplaj Carraro 144456  sigur ai auzit de faimoasele colectii de piese Carraro! Elementul de transmisie are o recenzie extrem de buna in categoria din care face parte si acum se afla pe stocul nostru! Prin rezistenta sa la exploatare intensa, te va scuti de posibilele recidive ale problemelor! Incanta-ti utilajul cu noi variante de accesorii!
Depozitul nostru este sursa ideala si sigura de unde sa preiei produse de ultima generatie! Elementele tehnice pe care le detinem sunt raportate la noile cerinte de pe piata si identificate cu usurinta de agentii nostri! Acestia asteapta cu entuziasm sa raspunda apelului tau si sa iti vina in intampinare. Fii deschis noilor sanse de reusita!

Ofera utilajului tau acest cuplaj Carraro 144456 nou!
Rolul fiecarei piese este prestabilit in asa fel incat intregul sistem sa functioneze in armonie. Sanatatea piesei si rezistenta sa la exploatare indelungata depind de modul in care rolul este indeplinit. Cumpara acest cuplaj si bucura-te de calitate superioara caci acesta va asigura anclasarea arborelui ce antreneaza cardanul puntii fata, asigurand asfel tractiunea integrala a utilajului.

Ne suni si primesti raspunsurile!
Suportul teoretic oferit din partea agentilor de consultanta vine ca un pachet complet si bine organizat de informatii. Un tur in universul tehnic alaturi de ei si totul se va capata sens! Solicita ajutorul si faceti impreuna o selectie amanuntita a pieselor, afla despre cele mai potrivite locuri de montaj si primeste un plan personalizat de mentenanta!

Lucram in termeni de siguranta! Acest cuplaj Carraro 144456 va ajunge impreuna cu certificatul de garantie! Garantie ce este valabila 6 luni de zile in cazul defectiunilor din fabrica!

Ai comandat? Asteapta-te ca acest cuplaj Carraro 144456 sa ajunga la tine in cel mai scurt timp! Da, indiferent de orasul in care te afli! Intra pe pagina de contact si ia legatura cu noi!

Ai facut atatia pasi pana in acest punct! Continua tot asa! Esti in ultima etapa inainte de a-ti relua activitatea. Asigura-te ca procedezi la fel de bine in ceea ce priveste momentul montajului! Un montaj superficial sau o asamblare improvizata va anula tot ceea ce ai realizat, inclusiv investitia! Sfatul nostru ferm este sa optezi pentru un atelier de specialitate!

Specificatii tehnice:

• 12 caneluri cu diametru interior = 35mm
• Diametru exterior (in zona caneluri) = 88mm
• Diametru cuplaj = 97mm
• Inaltime = 72,5mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura