Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Intinzator curea pentru excavator JCB JS200

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Jcb JS200
Cod produs
Q7VANBZT-AS
Out Of stock
Descriere
O realizare mareata incepe cu o dorinta. Cu o dorinta am pornit si noi la drum si, prin perseverenta, am intemeiat aceasta lume tehnica! Am infiintat o adevarata comunitate prin tot ce am reusit sa atribuim acestui depozit! Mai cu seama, prin prisma produselor pe care le detinem care fac parte din categorii si branduri diverse! Unul dintre ele este acest intinzator curea excavator Jcb JS200 care isi va pune in valoare rezistenta din primele momente! Alege-l si pentru modelul Jcb JS200NCT4!
Noi iti punem la dispozitie piesele compatibile si sfaturile utile activitatii tale, tu valorifica-le! Cum sa faci acest lucru? Facand din aceste sfaturi o rutina zilnica si atribuind pieselor tratamentul care li se cuvine! Prin tratament ne referim la un montaj de calitate. Daca vei tine cont de sfaturile consultantilor nostri, productivitatea ta va inregistra o crestere vizibila intr-un timp scurt!

Acest intinzator curea excavator Jcb JS200 este destinat exploatarii indelungate!
Materialul si modul in care o piesa este confectionata influenteaza drastic felul in care aceasta isi indeplineste rolul! Dar nu trebuie sa-ti faci griji in privinta acestui intinzator! Acesta va intinde cureaua pentru a asigura o transmitere corecta a miscarii de la arborele cotit la auxiliarele motorului.

Cu noi iti faci temele!
Ne bucuram sa avem parte de agenti care sa intretina conversatii utile, creand o atmosfera prietenoasa. Initiaza si tu un apel catre ei si beneficiaza de ajutor de specialitate! Ti se pare ca situatia ta este prea dificila si complexa? Pentru ei nimic nu poate pune piedici capacitatii lor de a aduce planuri si idei autentice! In urma interactiunii cu ei, vei face selectia ideala de piese, vei fi directionat catre ateliere speciale pentru montaj si vei avea un plan personal de intreprindere.

Orice produs iti oferim, iti garantam ca acesta va dispune de garantie! Intocmai si acest intinzator curea pentru excavator Jcb JS200 are o garantie de 6 luni de zile pentru defectiunile din fabrica!

Trebuie doar sa plasezi comanda! De restul ne ocupam noi! Si inca foarte repede! Acest intinzator curea excavator Jcb JS200 va fi expediat catre tine de cum ne-ai contactat! Indiferent de localitatea in care te afli, va ajunge la tine in 24 de ore!

Daca optezi pentru tactica improvizatiei, risti sa anulezi garantia si chiar investitia facuta! Fii profesionist pana la capat si nu te lasa influentat de zvonurile din jur! Tehnica improvizatiei este specifica amatorilor si este o metoda incerta, care de-a lungul timpului a distrus piese calitative! Indreapta-te catre un atelier performant!

Specificatii tehnice:

• Diametru rola 70mm
• Diametru gauri prindere - pentru surub de 8mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura