Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Intinzator curea JCB 320/08657

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 320/08657
Cod produs
OYDZB6V7-A
Out Of stock
Descriere
Acest intinzator curea JCB 320/08657 este un fel de asistent al curelei de distributie, piesa aceea celebra, de sanatatea careia intrebi mereu cand cumperi un nou vehicul! Nici nu-i de mirare! Poate cauza mari probleme motorului, daca nu isi indeplineste corect functia!
Pentru asta s-a inventat intinzatorul - o rola care se misca, ce ajuta cureaua de distributie sa isi faca treaba eficient, tinand-o constant in tensiune! Secretul consta in gradul de tensionare al acesteia, caci daca este prea intinsa, se poate rupe, iar daca este prea slaba, poate sa sara! In plus, ajuta la montarea si la demontarea ei.

Cumperi un intinzator curea JCB 320/08657 si descoperi un adevarat univers tehnic la noi in depozit!
Fa din performanta pe care ti-o doresti o realitate, un prezent! Evolutia inseamna sa atingi performante si sa le depasesti cu ambitie, caci... numai asa asiguri o crestere constanta a productivitatii tale! Suntem aici pentru tine, gata sa-ti oferim unul dintre cele mai speciale servicii de pe piata tehnica a utilajelor: consultanta tehnica gratuita, extrem de folositoare! Asteptam sa ne apelezi si sa descoperim impreuna care sunt cele mai eficiente metode de remediu, personalizate utilajului pe care il conduci!

Ce-ai spune de o colaborare mai lunga cu noi? Te putem ajuta!
Pentru o activitate de productie de succes ai nevoie de idei bune. Iar pentru idei bune, ai nevoie de oamenii potriviti! Serviciul nostru gratuit de consultanta este ceva ce iti poate aduce rezultate concrete! Trebuie doar sa ne apelezi, iar agentii nostri vor raspunde cu promptitudine! Beneficiaza de aptitudinile lor si de timpul de calitate pe care acestia ti-l ofera, punandu-ti la dispozitie toata experienta, cunostintele lor si pasiunea pentru munca in domeniul tehnic!
• Identificare corecta
• Interes pentru nevoile tale
• Suport real si solutii favorabile
• Recomandari sigure pentru montaj
• Asistenta tehnica la fata locului
• Reparatii de urgenta, in orice zona din tara

Acest intinzator curea JCB 320/08657 merita atentia si increderea ta pe deplin. Este permanent pe stoc si detine si un certificat de garantie valabil pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Suntem mereu in miscare, mobilizati pentru expedierea produselor noastre in timp util! Experienta ne-a invatat cum clientii nostri au nevoie de remedierea rapida a defectiunilor, asa ca ne implicam in acest sens, iar utilajele lor revin mai zdravene la munca.
Primesti acest intinzator curea JCB 320/08657 in 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata ramburs, sau il poti ridica personal din sediul nostru, daca esti prin zona! Nu-ti ramane decat sa ne apelezi, sau sa depui o cerere pe site-ul nostru!

Ai grija la montaj! Montajul este o lucrare destinata exclusiv unui profesionist! Printre atatea mijloace de remediu, care mai de care mai promitatoare, montajul poate compromite viata pieselor de schimb, daca nu este corect efectuat! Hai sa tinem cont de evolutia galopanta a tehnicii si tehnologiei si sa ne adaptam acesteia, prin metode personalizate!

Pentru a te asigura ca alegerea ta este perfect compatibila cu utilajul pe care il conduci, agentii nostri iti stau permanent la dispozitie. Cu un minimum de efort din partea ta poti sa beneficiezi de o identificare perfecta si sa scapi de stresul nepotrivirii pieselor de schimb! Este suficient sa ne trimiti o fotografie cu seria utilajului si totul va veni de la sine! Agentii nostri colaboreaza foarte bine cu fiecare client, fiind pe deplin operativi si intelegatori in orice situatie provocatoare!

Codul produsului: OYDZB6V7-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura