Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Intinzator curea pentru excavator JCB JS220

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Jcb JS220
Cod produs
CHQ02NS3-AS
Out Of stock
Descriere
Fa ceea ce iti place si fa asta cat mai bine! Pasiunea si atractia catre acest domeniu ne-a ajutat sa realizam tot ceea ce suntem si detinem astazi! Acest intinzator curea excavator Jcb JS220 dispune de rezistenta dorita si necesara unui utilaj! Este inca un produs care confirma calitatea colectiei noastre si care se potriveste si modelului Jcb JS220LCT4!
Daca vrei sa performezi trebuie sa indeplinesti o conditie primordiala: asigura-te ca folosesti cea mai buna tehnica! Pentru acest lucru este necesar sa acorzi importanta informatiilor relevante si sa ceri sfatul profesionistilor! Agentii nostri sunt cei pe care ii cauti! Pana acum nu erai sigur de sursele de informare, acum esti la un pas de a evolua!

Sistemul motor va functiona atat de bine cu acest intinzator curea excavator Jcb JS220 nou!
Atunci cand vrei ca functionarea masinariei tale sa persiste, trebuie sa te asiguri ca toate componentele sale sunt in stare impecabila! Si ca ele dispun de o calitate superioara! Acest lucru va influenta modul in care rolul va fi exercitat! Dar nu ai de ce sa-ti faci griji in privinta acestui intinzator! Daca vorbim despre rolul lui, acesta are rolul de a intinde cureaua pentru a asigura o transmitere corecta a miscarii de la arborele cotit la auxiliarele motorului.

Iti oferim suport de specialitate!
Nu te vom retine inutil la telefon. Vom atinge exact subiectul care te intereseaza. Operatorii nostri din cadrul serviciului de consultanta sunt cei carora nu le scapa nimic! Iti vor prelua cazul si vor lucra la imbunatatirea lui. Veti alege impreuna cele mai potrivite piese, vei primi un plan doar al tau de intretinere a muncii si vei experimenta un montaj profesional la sugestia lor!

Daca ai atatea avantaje din partea noastra, continuam asa pana la capat! Acest intinzator curea pentru excavator Jcb JS220 detine o garantie de 6 luni in cazul defectiunilor din fabrica!

Vrei sa-ti primesti piesa cat mai curand posibil, stim! Si asa se va intampla! Acest intinzator curea excavator Jcb JS220 iti va fi livrat in primele 24 de ore de la plasarea comenzii! Ne poti contacta oricand te hotarasti!

Secretul intretinerii calitatii piesei la nivelul la care era cand ai primit-o? Simplu! Un montaj pe masura! Improvizatiile sunt un obicei raspandit in acest domeniu, insa cei ce lucreaza profi stiu ca sunt o alegere gresita. Fii si tu profi si monteaza piesa intr-un atelier de specialitate, prevenind orice cheltuiala adiacenta!

Specificatii tehnice:

• Diametru rola 70mm
• Diametru gauri prindere - pentru surub de 8mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura