Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic punte fata buldoexcavator Cukurova 880

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Cukurova 880
Cod produs
YFEH517T-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment grup conic fata Cukurova 880 - buldoexcavatorul tau va fi din nou performant! Alege calitatea, alege componenta originala! Acest rulment este acum in oferta noastra si are un pret senzational! Carraro este producatorul acestei creatii tehnice extraordinare. Rulmentul este realizat in Japonia si are in componenta un material durabil. Rezistenta lui este peste a celorlalte produse din categoria sa. Exploatarea utilajului va fi din nou posibila!

E limpede ca ai luat o decizie buna sa alegi aceasta componenta, dar inainte de a plasa comanda, nu ar fi rau sa te mai documentezi la noi despre ea. Rulmentul acesta prefera sa fe montat in pereche. Va fi avantajata miscarea de rotatie a pinionului de atac. Miscarea aceasta nu va avea excentricitate fata de axa si nici macar un strop de joc. Sa faci inlocuirea simeringului de la puntea din fata, exact la locul de intrare al pinionului de atac. Trebuie sa fie etansizat corect!

Rulment grup conic fata Cukurova 880 - plasezi comanda si vei avea o piesa noua!

Rulmentii cu role cilindrice se fixeaza intr-o cale de rulare. In momentul aplicarii sarcinii, inelul exterior o transmite catre role, iar aceasta o propaga spre inelul interior. Cei cu role cilindrice suporta o incarcare mai mare. Uzura apare cand acestia functioneaza dincolo de limitele nominale proiectate in ceea ce priveste sarcina, turatia sau temperatura. Lubrifierea acestor componente este foarte importanta!

Cere consultanta gratuita oricand doresti!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Acest rulment grup conic punte fata pentru buldoexcavator Cukurova 880 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbat daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Spune-ne unde vrei sa ajunga acest rulment grup conic fata Cukurova 880 si acolo il trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la noi sa ridici produsul.

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura