Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac punte fata buldoexcavator Cukurova 880

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Cukurova 880
Cod produs
7MB8TAWK-IA
Out Of stock
Descriere
Intretinerea la timp a echipamentului asigura performanta, productivitate si siguranta imbunatatite. Daca rulmentul este avariat, inlocuirea nu trebuie sub nicio forma amanata! Vei face foarte bine sa alegi acest rulment pinion atac fata Cukurova 880 din oferta noastra! Carraro este fabricantul produsului care se realizeaza in uzinele din Japonia. Piesa se remarca prin eficienta si rezistenta. A fost testata mult timp si in conditii foarte grele inainte de a fi lansata pe piata!

Te-ai lamurit ca piesa merita achizitionata si te-ai hotarat clar asupra ei. Afla ca ea prefera sa fie montata in pereche. Montarea simultana a rulmentilor ajuta miscarea de rotatie a pinionului de atac. Aceasta nu va avea excentricitate fata de axa. Este limpede ca va trebui inlocuit si simeringul ce etanseaza puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Suna un consultant care sa-ti aduca si mai multe informatii in ajutor. O va face gratuit!

Rulment pinion atac fata Cukurova 880 - un pret senzational, la fel e si calitatea!

Un rulment este format dintr-un set de role de otel tinute impreuna de catre doua benzi de metal. Uzura nu poate fi evitata, intr-un final, acesta cedand inevitabil. Zgomotele neobisnuite care apar in timpul rularii utilajului sunt unele dintre cel mai des intalnite simptome si sunt usor de recunoscut de catre operatorii care conduc zi de zi echipamentul. Inlocuirea lor trebuie facuta in cel mai scurt timp si doar in service-uri autorizate!

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!

Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile noastre. Echipa de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Acest rulment pinion atac punte fata pentru buldoexcavator Cukurova 880 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Lucram cu firme de curierat profesioniste. Acest rulment pinion atac fata Cukurova 880 va ajunge urgent la tine. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura