Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac priza putere presa de baloti Claas 66

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas 66
Cod produs
PDYGMFC9-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment pinion atac Claas 66 - cea mai buna afacere, una care iti va insenina ziua! Ti-a ajuns sa te tot confrunti cu aceleasi probleme! Alege piesa originala Carraro din oferta noastra! Asta inseamna ca ai terminat cu schimbatul acestei piese una, doua. Cand stii sa cheltui bani, abia atunci ii castigi! Fa o investitie si atunci vei obtine eficienta maxima! Posibilitatea exploatarii utilajului tau trebuie sa devina o certitudine. Cere o oferta ca sa descoperi pretul accesibil propus!

Iti suntem alaturi cu cele mai bune servicii! Mereu consultanta tehnica este gratuita, este darul pe care il oferim tuturor clientilor. Sfaturi, asistenta in identificarea problemei si chiar verificarea compatibilitatii. Suna cu incredere, un consultant tehnic va fi langa tine! Monteaza acest rulment la priza de putere a presei de baloti. Pentru ca nu este o treaba chiar asa de usoara, mai bine lasa-i pe profesionisti sa o faca. Iti trimitem chiar noi o echipa foarte faina de mecanici!

Rulment pinion atac Claas 66 - rezultate fantastice in exploatarea presei de baloti!

Un rulment este format dintr-un set de role de otel tinute impreuna de catre doua benzi de metal. Uzura nu poate fi evitata, intr-un final, acesta cedand inevitabil. Zgomotele neobisnuite care apar in timpul rularii utilajului sunt unele dintre cel mai des intalnite simptome si sunt usor de recunoscut de catre operatorii care conduc zi de zi echipamentul. Inlocuirea lor trebuie facuta in cel mai scurt timp si doar in service-uri autorizate!

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!

Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Acest rulment pinion atac priza putere pentru presa de baloti Claas 66 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbat daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Acest rulment pinion atac Claas 66 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de garantie.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura