Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac priza putere presa de baloti Claas 160

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas 160
Cod produs
DYGX87J9-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment pinion atac Claas 160 - piesa realizata din cel mai bun material! Reprezinta o optiune de incredere atunci cand doresti sa te bucuri de manevrarea utilajului tau in siguranta. Cum sa-l exploatezi la maxim fara sa-i dai componentele cele mai bune? Alege chiar acum componenta aceasta Carraro care respecta toate standardele de calitate! Rezistenta sa te da pe spate! Vei fi uimit sa constati ca dupa o vreme indelungata de utilizare este exact ca nou.

Suntem alaturi de tine mereu si iti oferim componente de calitate. Serviciile completeaza totul, caci montajul profesionist si mentenanta personalizata asigura eficienta indelungata a utilajului! In concluzie, monteaza acest rulment la priza de putere a presei de baloti, dar fa-o cu ajutorul profesionistilor. Service-ul mobil se poate deplasa oricand doresti fix acolo unde doresti! Contacteaza-ne si iti vom da detalii amanuntite despre fiecare serviciu in parte! Ti-ai gasit cei mai buni aliati in ingrijirea utilajului!

Rulment pinion atac Claas 160 - alege piesa Carraro din oferta noastra!

Rolul rulmentilor este esential in bunul mers al oricarui utilaj. Eficienta utilajului depinde foarte mult de frecarea aparuta in urma uzarii acestora. Apa este dusmanul rulmentilor! Ea poate patrunde prin sigiliile uzate si astfel distruge lubrifiantul din interiorul lor. Daca ungerea nu se mai face corect, atunci se uzeaza. Rulmentul nu va mai avea mult si va da semne tot mai mari ca vrea sa fie schimbat. Zgomote ciudate se vor auzi in timpul rularii utilajului.

Contacteaza-ne! Te intampinam cu sfaturi bune!

Alegand sa apelezi la compania noastra, vei avea parte de consultanta gratuita! Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Eventual vom dezvolta un parteneriat, mentenanta utilajelor nu iti va mai da batai de cap si nu-ti vei mai face probleme si nervi la fiecare avarie care apare vrei nu vrei.

Rulment pinion atac priza putere pentru presa de baloti Claas 160 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificat de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni de zile pentru posibile defecte de fabricatie.

Lucram cu firme de curierat profesioniste. Acest rulment pinion atac Claas 160 va ajunge urgent la tine. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura