Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic priza putere presa de baloti Claas 66

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas 66
Cod produs
Q29DRS6O-IA
Out Of stock
Descriere
Vino la noi sa te invatam cum se intretine corect un utilaj! In primul rand alege-i doar piese de calitate superioara de care sa fie in sfarsit multumit! Apoi, in cazul de fata special, alege-i acest rulment grup conic Claas 66 perfect! Rezultatele vor fi fantastice si afacerea ta se va desfasura exact asa cum iti doresti! De ce? O piesa originala Carraro este o piesa care rezista mult mai mult! Este componenta ce nu te va lasa balta pentru ca eficienta este una dintre principalele caracteristici ale sale! Alege-o neaparat!

Rulmentul acesta se va monta la priza de putere a presei de baloti. Montajul nu trebuie facut de mantuiala, ar fi pacat de bunatate de piesa originala ce ti-ai comandat! Daca doresti sa faci interventia cu ajutorul echipei noastre, nu vei regreta. Service-ul mobil este foarte bine dotat. Mecenicii sunt priceputi! Vin cu tot cu piesa exact la punctul in care iti desfasori activitatea. Vei avea utilajul gata de treaba mult mai repede si fara sa te deplasezi.

Rulment grup conic Claas 66 - gata sa-ti inmanam cea mai buna piesa!

Rulmentii cu role cilindrice se fixeaza intr-o cale de rulare. In momentul aplicarii sarcinii, inelul exterior o transmite catre role, iar aceasta o propaga spre inelul interior. Cei cu role cilindrice suporta o incarcare mai mare. Uzura apare cand acestia functioneaza dincolo de limitele nominale proiectate in ceea ce priveste sarcina, turatia sau temperatura. Lubrifierea acestor componente este foarte importanta!

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!

Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Acest rulment grup conic priza putere pentru presa de baloti Claas 66 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Acest rulment grup conic Claas 66 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa il ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura