Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru tractor Case JX65

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case JX65
Cod produs
Q2MIGEDA-IA
Out Of stock
Descriere
Alege piese de top, adevarate repere originale pentru functionalitatea fara cusur a tractorului tau! Mai mult ca sigur, daca vei opta sa cumperi acest tip de piese, nu vei avea probleme prea curand. Gasesti un rulment pinion atac tractor Case JX65 chiar acum in oferta noastra! Este performant, fiind realizat din cel mai rezistent material de la ora actuala. Rulmentul este realizat de Carraro in fabricile din Japonia. Este piesa care va fi eficienta vreme indelungata. In oferta noastra are si pretul satisfacator!

Poti apela oricand la ajutorul nostru. Ti-l oferim si in practica, si in teorie! Sa montezi acesti rulmenti in pereche. Asigurarea miscarii de rotatie optime a pinionului de atac este necesara. Acest tip de miscare nu are nevoie sa aiba excentricitate fata de axa. Mai mult, este la fel de important sa inlocuiesti simeringul. El trebuie sa etanseze corect puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Serviciile noastre de montaj iti pot fi de un real folos! Ar fi foarte bine sa ne suni pentru detalii!

Rulment pinion atac tractor Case JX65 - avantajos pentru o exploatare indelungata!

Daca lubrifierea rulmentilor nu este optima, atunci ar putea aparea diferite probleme. De cele mai multe ori, aceste deteriorari pot fi observate destul de usor. Metalul are o culoare diferita si apar semne de microsudura. Rulmentul este uzat complet sau/si se blocheaza total. O alta problema cu care se confrunta aceste piese este legata de particulele straine de praf, de murdarie sau de resturi metalice. Acestea pot intrerupe pelicula de lubrifiant ducand la contaminarea rulmentilor.

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!

Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Garantia in ceea ce priveste acest rulment pinion atac pentru tractor Case JX65 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Acest rulment pinion atac tractor Case JX65 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de garantie.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura