Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru punte Carraro 644776

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 644776
Cod produs
4VCIH3FS-IA
Out Of stock
Descriere
Eficacitatea generala a echipamentului se datoreaza felului in care intervii in timpul intretinerii sale. Daca te asiguri ca ii procuri piese de calitate superioara, atunci esti pe drumul cel bun. Alege chiar acum sa comanzi un rulment pinion atac punte Carraro 644776 din oferta noastra! De ce recomandam fix aceasta componenta? Pentru ca este cea mai buna solutie tehnica! Un produs fabricat in Japonia de catre brandul Carraro. Este piesa originala care permite utilizarea indelungata si este foarte eficienta.

Pentru ca ai grija cu adevarat de echipamentul tau, mergi pe mana expertilor. Iar expertii te sfatuiesc sa inlocuiesti rulmentii simultan. Montarea lor in pereche va asigura pinionului de atac o miscare de rotatie corecta. Ce inseamna corecta? Fara excentricitate fata de axa. Alta recomandare este de a schimba simeringul vechi. Cand il vei pune pe cel nou, puntea va fi etanseizata optim la locul de intrare al pinionului de atac.

Rulment pinion atac punte Carraro 644776 - pret foarte avantajos de achizitie!

Rulmentii sunt niste elemente mecanice, care ajuta la rotatia obiectelor si transmit sarcini intre diferite parti ale utilajelor. Ei au doua roluri cruciale. In primul rand de a sustine arborele rotativ din interiorul utilajului. Mentine astfel pozitia corecta a acestuia si mareste durata de utilizare a echipamentului. In al doilea rand, micsoreaza rezistenta la frecarea dintre doua suprafete metalice.

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!

Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Acest rulment pinion atac pentru punte Carraro 644776 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Spune-ne unde vrei sa ajunga acest rulment pinion atac punte Carraro 644776 si acolo il trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la noi sa ridici produsul.

Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura