Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru punte Carraro 641537

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 641537
Cod produs
OXTA3BKF-IA
Out Of stock
Descriere
O intretinere ratata nu este potrivita pentru nicio afacere! Alegerea unei componente de calitate superioara este esentiala ingrijirii utilajului tau! Alegerea unui rulment pinion atac punte Carraro 641537 din oferta noastra este binevenita! Te vei bucura de calitatile extraordinare pe care le detine aceasta componenta ce apartine producatorului Carraro! In Japonia are loc prelucrarea sa, iar materialele din alcatuire sunt unele de top! Afla mai multe detalii din oferta!

Suntem siguri ca esti un mare iubitor de utilaje grele. Altfel nu ai fi atat de atent la fiecare detaliu. Iata cateva detalii in plus despre care ar trebui sa stii mai multe. Montarea acestor rulmenti se face, de regula, in pereche. Inlocuirea simultana a lor favorizeaza miscarea de rotatie a pinionului de atac. Aceasta nu va avea excentricitate sau joc fata de axa. Si daca tot inlocuiesti rulmentii, inlocuieste neaparat si simeringul. Simeringul nou va etansa mult mai bine puntea la locul de intrare al pinionului de atac.

Rulment pinion atac punte Carraro 641537 - o piesa 100% originala Carraro!

Rulmentii sunt niste elemente mecanice, care ajuta la rotatia obiectelor si transmit sarcini intre diferite parti ale utilajelor. Ei au doua roluri cruciale. In primul rand de a sustine arborele rotativ din interiorul utilajului. Mentine astfel pozitia corecta a acestuia si mareste durata de utilizare a echipamentului. In al doilea rand, micsoreaza rezistenta la frecarea dintre doua suprafete metalice.

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!

Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Acest rulment pinion atac pentru punte Carraro 641537 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil acest rulment pinion atac punte Carraro 641537 va ajunge la tine gata sa fie montat pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa il ridici si personal de la sediul nostru.

Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura