Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru punte Carraro 145811

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 145811
Cod produs
6OD79NIG-IA
Out Of stock
Descriere
Acest rulment pinion atac punte Carraro 145811 este cu adevarat o piesa foarte durabila! De aceea, este alegerea multora dintre clientii nostri. O piesa originala Carraro de exceptie trebuie musai sa-si gaseasca un locsor numai bun pe utilajul tau! Rulmentul din oferta noastra se fabrica in Japonia. Cu toate acestea, avem grija sa fim in permanenta aprovizionati cu suficiente exemplare! Astfel, tu il poti avea chiar maine, daca il comanzi astazi. Nu mai astepta!

Consultantii nostri cunosc foarte bine aspectele care tin de mentenanta utilajelor grele. Iti pot impartasi multe secrete care vor influenta pozitiv performanta masinariei tale! Alege sa inlocuiesti rulmentii simultan. Daca ii vei monta in pereche, asiguri o functionare corecta a pinionului de atac. Miscarea de rotatie a acestuia va fi fara excentricitate fata de axa. Inlocuirea simeringului este de bun augur. El etanseaza puntea la locul de intrare al pinionului de atac.

Rulment pinion atac punte Carraro 145811 - alaturi de el esti mai aproape de performanta!

Rulmentii cu role cilindrice se fixeaza intr-o cale de rulare. In momentul aplicarii sarcinii, inelul exterior o transmite catre role, iar aceasta o propaga spre inelul interior. Cei cu role cilindrice suporta o incarcare mai mare. Uzura apare cand acestia functioneaza dincolo de limitele nominale proiectate in ceea ce priveste sarcina, turatia sau temperatura. Lubrifierea acestor componente este foarte importanta!

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!

Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Acest rulment pinion atac pentru punte Carraro 145811 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Acest rulment pinion atac punte Carraro 145811 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa il ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura