Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru punte Carraro 643560

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 643560
Cod produs
OTF9S6WX-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment pinion atac punte Carraro 643560 - produs exceptional! Se afla acum in oferta noastra la un pret special. Piesa pe care ti-o propunem este originala Carraro. Cate avantaje vei avea de pe urma acestei achizitii, nici n-ai degete destule la o mana. Este componenta care se remarca prin calitatea superioara oferita de catre materialul folosit. Este foarte rezistenta. Respecta standardele de productie pentru ca se fabrica in Japonia. Are si un pret frumusel, nu prea poti sa-l ratezi!

Iti oferim o piesa fantastica. Ar fi tare bine pentru interventia intreaga sa inlocuiesti rulmentii in pereche. Asigura o miscare de rotatie fara excentricitate fata de axa pinionului de atac. Esential in cadrul interventiei este si simeringul. Inlocuieste-l pentru ca el este cel care etanseaza puntea la locul de intrare al pinionului de atac. Oferim mai mult decat piese de schimb! Serviciile noastre sunt complete! Te ajutam sa stabilesti un plan personalizat de intretinere pe termen lung!

Rulment pinion atac punte Carraro 643560 - restabileste buna functionare a utilajului!

Rulmentii sunt niste elemente mecanice, care ajuta la rotatia obiectelor si transmit sarcini intre diferite parti ale utilajelor. Ei au doua roluri cruciale. In primul rand de a sustine arborele rotativ din interiorul utilajului. Mentine astfel pozitia corecta a acestuia si mareste durata de utilizare a echipamentului. In al doilea rand, micsoreaza rezistenta la frecarea dintre doua suprafete metalice.

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!

Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Acest rulment pinion atac pentru punte Carraro 643560 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta si primesti toate informatiile necesare despre acest rulment pinion atac punte Carraro 643560 pe care il doresti!

Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura