Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering pinion atac pentru punte Carraro 643560

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 643560
Cod produs
DSM61GK7-A-BT
Out Of stock
Descriere
Ai de-a face cu un utilaj defect? Nu te afli tocmai intr-o situatie dezirabila. Dar priveste partea plina a paharului: esti in locul potrivit. La ACN Piese Utilaje vei descoperi o gama variata de componente exceptionale, disponibile intotdeauna la cele mai bune preturi de pe piata. O asemenea piesa de schimb este acest simering pinion atac punte Carraro 643560 din promotia noastra curenta. Cere oferta astazi si maine il vei putea monta deja pe echipamentul tau!

Depozitul nostru este cartea noastra de vizita, ne reprezinta intrutotul munca, intrucat gazduieste piese pe care le-am adus cu eforturi, trecandu-le inainte de toate prin filtrul calitatii. In acest fel sustinem activitatea de productie a clientilor nostri si o facem temeinic mijlocind cele mai bune servicii si oferind consultanta de calitate.

Un astfel de simering pinion atac punte Carraro 643560 asigura o bariera eficienta intre interiorul lubrifiat si exteriorul cu impuritati, fara sa le permita acestora sa patrunda in mediul etansat. Cere oferta!
Simeringul etanseaza carcasa puntii la locul de strapungere al pinionului de atac. Asigura cea mai buna protectie impotriva prafului. Rezistenta crescuta a piesei si pretul foarte bun recomanda produsul ca fiind alegerea ideala pentru utilajul tau. Un asemenea simering de la Carraro are un profil special, de aceea recomandam doar folosirea simeringurilor originale, pentru a evita eventualele neconcordante intre utilaj si piesele echivalente. Este fabricat, cu responsabilitate, dintr-un cauciuc fluor carbon (FPM) ce rezista indelung temperaturilor crescute si coroziunii. Totodata, este o piesa originala, in care iti poti pune increderea!

Iti poti pune nadejdea in agentii nostri. Oferim un serviciu gratuit de consultanta!
Oferta de piese de inalta calitate este completata cu serviciul nostru gratuit de consultanta, dreptul tau castigat dupa ce ai cumparat de la noi. Alaturi de noi vei invata sa le montezi si sa le intretii corespunzator, in mod personalizat modelului pe care il detii. Te putem asista atunci cand nu cunosti exact compatibilitatea unei piese de schimb sau atunci cand utilajul tau sufera defectiuni. Putem veni catre tine cu un echipaj gata sa actioneze de urgenta atunci cand utilajul tau este imobilizat. Alaturi de noi, afacerea ta poate sa devina mai profitabila, iar timpul tau la munca sa fie mai bine valorificat.

Cand alegi piese de schimb de la firma noastra, ai mereu parte de un raport calitate-pret exceptional. Acest simering pinion atac punte Carraro 643560 are un certificat de garantie valabil 6 luni de la momentul achizitiei. Vei regasi factura si certificatul de garantie incluse in pachetul primit.

Conteaza pe firma noastra pentru o livrare prompta! Deoarece vrem sa ai un vehicul functional in cel mai scurt timp posibil, noi colaboram cu cele mai bune firme de curierat din tara. Pachetul tau va fi livrat in decursul unei zile lucratoare, indiferent de coltul de tara in care te afli. Totodata, metoda de plata este ramburs si poti verifica continutul coletului inainte de a-l achita. Daca preferi sa ridici produsul acest simering pinion atac pentru punte Carraro 643560 personal, vino la sediul nostru din apropiere de Bucuresti!

O piesa de schimb montata corect inseamna un singur lucru: durabilitate! Asa, utilajul tau va functiona impecabil si componenta va avea o durata de viata lunga - pentru ca tu sa te bucuri din plin de investitia facuta. Noi iti oferim, daca doresti, serviciile celor mai buni mecanici cu care colaboram si un atelier mobil performant. Acestia se vor deplasa la punctul de lucru al utilajului tau si vor monta piesele comandate sau pot efectua reparatiile de care ai nevoie. Informatii aditionale despre acest serviciu iti pot oferi reprezentantii nostri din departamentul tehnic!

Specificatii tehnice

- Diametru interior: 65mm
- Diametru exterior: 92mm
- Inaltime la interior: 15mm
- Inaltime la exterior: 10mm.

Codul produsului: DSM61GK7-A-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura