Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru punte Carraro 643559

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 643559
Cod produs
2JRZK4SF-IA
Out Of stock
Descriere
Acest rulment pinion atac punte Carraro 643559 este o piesa de calitate superioara, originala, produsa de Carraro! Este potrivita pentru a asigura buna functionare a vehiculului tau. Daca o alegi, vei beneficia de o rezistenta maxima. Mai mult, pentru ca reperul original nu se dezice, fiabilitatea este si ea o calitate prezenta a produsului. Tara de origine este Japonia, acolo se fabrica piesa si noi o avem deja intr-un stoc generos! Doar comanzi si o primesti intr-un interval de 24-48 de ore!

Sa fie intr-un ceas bun si sa o stapanesti sanatos! Asta iti uram la achizitionarea acestei piese. Dar mai adaugam si faptul ca depinde doar de tine si de alegerile tale sa-i prelungesti utilizarea. Monteaza aceasta cumponenta in pereche. Vei asigura pinionului de atac o miscare lipsita de excentricitate fata de axa. Bine ar fi sa nu uiti cumva de simering. Este elementul acela special ce etanseaza puntea la locul de intrare al pinionului de atac. Inlocuirea sa va ajuta la rezistenta in timp a tuturor componentelor!

Rulment pinion atac punte Carraro 643559 - vei fi multumit de alegerea ta!

Rulmentul cu role conice este proiectat astfel incat atat inelele, cat si rolele au forma conica pentru a distribui sarcina radiala si axiala uniform. Unghiul axelor dintre rola si rulment determina raportul sarcinilor intr-un rulment cu role conice. Cu cat unghiul este mai mare, cu atat poate suporta o sarcina axiala mai mare. Deseori sunt montati in pereche, deoarece suporta mai bine sarcinile radiale decat pe un singur rand.

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!

Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Acest rulment pinion atac pentru punte Carraro 643559 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Spune-ne unde vrei sa ajunga acest rulment pinion atac punte Carraro 643559 si acolo il trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la noi sa ridici produsul.

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura