Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru punte Carraro 641660

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 641660
Cod produs
Y7HP2CRD-IA
Out Of stock
Descriere
Daca ai ajuns la noi, grijile tale privind reparatia utilajului au luat sfarsit. Iti propunem acest rulment grup conic punte Carraro 641660 eficient si sigur pentru o lunga utilizare! Pornim la drum cu informatia care te linisteste cel mai tare! Este un produs original Carraro! Deci vei investi intr-o piesa de calitate superioara! Ea se fabrica in Japonia, iar noi mentinem stocul aprovizionat constant. Clientilor le-a cam picat cu tronc acest produs pentru ca este senzational! Cere si tu o oferta!

Achizitia ta este una valoroasa pentru performantele echipamentului. Atunci si montajul trebuie executat in mod exemplar. Cel mai bine iti protejezi componentele utilajului daca vei monta rulmentii in pereche. Miscarea de rotatie fara excentricitate fata de axa a pinionului de atac trebuie asigurata neaparat. La fel de necesara este inlocuirea simeringului. Acesta este pozitionat la punte, in locul de intrare al pinionului de atac si face etansarea corect.

Rulment grup conic punte Carraro 641660 - prelungeste durata de functionare a utilajului!

Rulmentul reduce forta de frecare dintre elemente, permitand o rotatie mai lina. Componentele sunt alcatuite din doua inele, unul interior si altul exterior. Ele formeaza impreuna calea de rulare. Elementele de rulare pot fi bile sau role. Ele au contact direct cu inelele, rostogolindu-se in interiorul caii de rulare. Mai este si colivia, care cuprinde partial corpurile de rulare, pastrand o distanta fixa intre ele.

Doar la noi beneficiezi de consultanta gratuita!

Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Garantia in ceea ce priveste acest rulment grup conic pentru punte Carraro 641660 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Acest rulment grup conic punte Carraro 641660 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura