Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru punte Carraro 370485

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 370485
Cod produs
YP9TINWE-IA
Out Of stock
Descriere
Ca sa fii sigur ca nu te lasa fix in timpul lucrului, este necesar sa inspectezi permanent echipamentul! Sa schimbi din vreme piesele uzate e o treaba obligatorie. Poti opta linistit pentru acest rulment grup conic punte Carraro 370485 de calitate extraordinara. Sunt multe motive pentru care ar trebui sa fie alegerea ta numarul 1! Este un rulment original Carraro, fabricat in Japonia! Este o componenta rezistenta pentru ca materialul este unul excelent! Este fiabil si eficient in timpul activitatilor solicitante!

Pentru o buna interventie asupra utilajului, inlocuieste rulmentii in pereche. Miscarea de rotatie a pinionului de atac va fi asigurata fara prezenta excentricitatii fata de axa. Apoi, inlocuieste tot acum simeringul de etansare. El etanseaza locul de intrare al pinionului de atac in punte. Iti punem la dispozitie un serviciu gratuit de consultanta unde poti afla toate informatiile necesare! Aici, clientii pot sa identifice cu ajutorul asistentilor nostri problema cu care se confrunta.

Rulment grup conic punte Carraro 370485 - ai gasit componenta salvatoare!

Rulmentii sunt folositi pentru a micsora rezistenta la frecarea dintre doua suprafete. Contactul dintre doua obiecte metalice in miscare rezulta o frecare mare, care produce caldura si duce la distrugerea prematura a lor. Rulmentul are rolul de a reduce aceasta frecare, marind astfel viata echipamentelor. Rulmentii sunt compusi din: elemente de rostogolire (fie bile, fie role), inel interior si cel exterior.

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!

Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Rulment grup conic pentru punte Carraro 370485 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificat de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni de zile pentru posibile defecte de fabricatie.

Livram oriunde in tara, iar acest rulment grup conic punte Carraro 370485 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura